Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja Audiczka A4 Quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Niedawno nabyłem moją świeżutką niunię 110KM, trochę pozmieniałem oprócz kierownicy, foteli zresztą widać na zdjęciach.

Komentarze mile widziane.

60563983ki4.jpg

69923615es9.jpg

74794645fe3.jpg

75139971vl0.jpg

72319616ba0.jpg

89104973kx4.jpg

75283100kb9.jpg

76082449zd7.jpg

83667648fg3.jpg

Plany:

- zmiana alufelg na oryginalne '17 z oponami zimowymi i to chyba na tyle.

Jakieś pomysły, proszę pisać :)

Pozdrawiam :>

Opublikowano

fajnie sie prezentuje i super foteliki :thumbup:

a malowałeś ja może???

Opublikowano

fajne auto a fotele robią wrażenie :good:

Opublikowano

no ładne cackooo :good:

Opublikowano

Gratuluje foteli !! :notworthy::good:

A można spytać gdzie zakupione i ile taka przyjemność Cie kolego kosztowała ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

fajnie sie prezentuje i super foteliki :thumbup:

a malowałeś ja może???

Nie.[br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 23:04_________________________________________________Była sprowadzona z Niemiec.

Opublikowano

na jednym ze zdjec widac zupełnie inny odcien lakieru. dokładniej tylni lewy błotnik. Poza tym środek rewelka;] silnik na plus ;] ogolnie cacy.

Opublikowano

ja ze zdjęć widzę że prawe przednie drzwi i lewy tylny błotnik są innego koloru

Opublikowano

tak dokładnie... chociaż wiem z praktyki, ze srebrny kolor płata figle... i na fotkach coś widać a w realu nie... a mnie zaciekawiły jeszcze plastiki na zderzakach i progi, z tego co wiem to nie były ori malowane

Opublikowano

srebrny metalik lub perła to strasznie wredne kolory do dobierania i raczej się to nie udaje

Opublikowano

jest to niemozliwe zeby dobrac idealnie kiedys sluchalem jak sie lakiernicy i inni znawcy wypowiadali...

Opublikowano

Tak, to fakt, z tym srebrym niestety. Tak w ogóle to furka bardzo ładna zwłaszcza środek! Wątpliwości osobiście mam jedynie co do grila, ale to moje subiektywne odczucia.

Opublikowano
  • Autor

Też to widzę na 4tym zdjęciu, zdjęcia robiłem telefonem 3.2MPx. Dodam, że w realu wygląda OK, nie mam lustrzanki :(

Co do grilla, wole mieć bez emblematów przynajmniej jak na razie na przodzie.

Pozdrawiam

Opublikowano

ZAJE...FAJNY środek :hi::good:

Opublikowano

Foteliki :slina: Wnętrze jest masakryczne :kox: elektryka w fotelikach działa? :kox: Ciekawe czy trzeba było coś rezać żeby te fotele wsadzić :mysli: Że też te foteliki się zmieściły... Są wypaśne :good: Za foteliki wielkie GRATY.

Ale co do reszty... Auto wg mnie nie '98 tylko '97, bo kiera przedliftowa, inne mocowanie, ktoś przerabiał? zegary do-'97, błotniki do-'97, ale sporo elementów poliftowych: maska przednia - brak sprysków, właśnie... gdzie masz wsadzone spryskiwacze przedniej szyby? Bo przed '99 były na masce, kolejna sprawa, zderzak polift, ale to kosmetyka upiększająca, lampy przód i tył też polift, lusterka B7? :mysli::naughty: Ogólnie sporo rzeczy rezanych czyli ktoś upiększał autko. Kolory się mienią strasznie na tym autku, jakby każdy element w innym odcieniu :naughty: Może Ty masz jeszcze jakiś kameleonik na to rzucony? Chociaż niekoniecznie... lakiernik słabo dobrał kolory. Spasowanie przodu... można było to zrobić lepiej.

Ale ogólnie spoko autko za to wnętrze to u mnie BIG bonus :kox: Chcesz się zamienić na fotele? :kox:

Opublikowano

wnętrze :slina: te foteliki naprawdę robią wrażenie

co do grila to :thumbdown:

Ogólnie suuuper :)

Opublikowano
  • Autor

Nie chce :)

Może za miesiąc zmienię na oryginalny grill :wink4:

Wczoraj robiłem parę bączków, robi wrażenia :) zapomniałem dodać Quattro.

Opublikowano

Bardzo ładna. I kolor jedyny słuszny :> :good:

Opublikowano

Wnętrze super, poza gałką zmiany biegów. Jeśli to quattro to czemu na listwie nie ma znaczka? Wymieniane były? I coś z przodem mi nie gra, mam wrażenie że ktoś założył lampy i zderzak na odp... :gwizdanie: