kjuba7 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Witam mam pytanie bo sprawdzam alarm zeby podac do AC ze posiadam w drzwiach od strony kierowcy mruga mi sie dioda ale gdy otworze szyby i wsadzam reke przez drzwi nic nie pika czy da sie jakos wlaczyc ten alarm albo po prostu go nie mam czy mozliwe ze cos sie stalo z alarmem gdy zalozoylem Nowe wiazke do drzwi a ta wiazka posiadala dwa takie przyciski na ktorych jest samochodzi jak stoi w poziomie z takimk jak by sygnalami i jeden stoi pod kontem tez z takimi sygnalami tylko ze swieca sie oba te przyciski na czerwono czy to ma cos wspolnego z tym ze moge nie miec alarmu ??
MatrixXXL Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 A awaryjne też nie mrugaja?
kjuba7 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Jak wsadzę rękę ? Nie mrugają
skotmen Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Przyciski mają się nie świecić wtedy działa alarm Po zamknięciu auta trzeba poczekać 1-2min żeby się alarm uzbroił Jeśli cały czas świecą się przyciski masz coś nie tak z alarmem
kjuba7 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Wlasnie caly czas sie swieca bo moze prze to ze byly w wiazce ja zalozylem nowa wiazke w drzwiach z tymi przyciskamiwie ktos moze jak je wykodowac albo zakodowac tak zeby ich nie widzialo i nie swiecily na vcds sie moze to pomoze... ??
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 a czujniki są w lampce podsufitki ?
kjuba7 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Od tych przyciskow ?? To nie ma zakladalem tylko instalacje zeby miec podswietlanie klamki jak i spodu drzwi a one juz byly w tej instalacji
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 To tylko odcinasz iluminacje od przyciskuja bym to zostawił
kjuba7 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Czyli rozebrac drzwi i odciac ten przycisk tak ?
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Czyli rozebrac drzwi i odciac ten przycisk tak ? ....... albo wtyke wyciagnij
kjuba7 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Ok sprobojemy czy cos to da Odłączyłem te przyciski nadal nie dziala
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Odłączyłem te przyciski nadal nie dziala a co ma działac ? to chesz go wyłaczyć czy właczyć ?
kjuba7 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Chce zrobić zeby alarm działał
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Chce zrobić zeby alarm działał To z powrotem zakładaj wtyke . dodatkowo musisz kupic czujniki w panelu oraz syrene do tego instalacja i kodowanie
Rekomendowane odpowiedzi