Litai Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Może ktoś polecić dobry zakład specjalizujący się w regeneracji maglownic na terenie Śląska - powiedzmy Zabrze, Gliwice, Bytom, Katowice.
Wojtas.bb Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 mnie regenerowała firma r-serwis ale to w bielsku.
Litai Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Ile gwarancji i jak się postarali? Zadowolony ?
Wojtas.bb Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 dwa lata gwarancji, a czy jestem zadowolony.......... minęły dwa tygodnie i jest spokój. Jak oddajesz maglownice do za dwa dni jest do odbioru. Dziwi mnie tylko że zalali to czerwonym płynem choć był zielony.
asmaxx Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam , Ponawiam pytanie, zaufany i sprawdzony warsztat od maglownicy? Temat się ciągnie za mną jak smród po gaciach i chciałbym mieć to już za sobą dlatego proszę o poradę o warsztat w Kato lub okolicy. Dzięki i pozdro
iiyama.44 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dnia 21.10.2015 o 18:37, Wojtas.bb napisał: dwa lata gwarancji, a czy jestem zadowolony.......... minęły dwa tygodnie i jest spokój. Jak oddajesz maglownice do za dwa dni jest do odbioru. Dziwi mnie tylko że zalali to czerwonym płynem choć był zielony. Ile sobie śpiewają za taka usługę?
Wojtas.bb Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Chyba 600zł brutto. Już nie pamiętam dokładnie. Płyn, nowe osłony i robocizna wyszło 1000zł razem. Maglownica działa i jest spokój
Rekomendowane odpowiedzi