Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja śliczna zielona żabka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śliczna zielona audi kolorek tylko na zamówienie.

Jednostką napędową jest silnik diesla 1.9 TDI o mocy 110km.

Śliczne 17 calowe felgi o rozmiarze opony 225/45/17R. Felga ta jest przystosowana do większych rozmiarów ale że na razie nie posiadam większych nadkoli wrzuciłem najmniejszą.

Centralny zamek.

Klimatronic.

Podgrzewane fotele.

Elektryczne szyby i lustereczka.

Zmieniona gałeczka zmiany biegów.

Tarcze i klocki zmienione na większe od silnika 2,5tdi.

Radyjko CB żeby nie załapac zbędnych punkcików.

Radyjko cd/mp3/usb/memory card.

Z przodu są jeszcze orginalne głośniki od audi z tyłu na półce dwa głośniki Pioneer o mocy 200W myśle o zmianie na mocniejsze.

Podświetlanie na nogi wszystkich miejsc siedzących pod oczywiście pod kolor podświetlenia zegarów czyli czerwony.

Dorzuciłem mały bajer w postaci gwizdka imitującego dźwięk turbo fajny efekcik.

A oto moja śliczna NIUŃKA:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/643af12214e97360.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/907db39b7495dc63.html

Widoczek nocą:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7bce4f5ae05ae49.html

Opublikowano

sciagnij to cos srebrnego ze zderzaka lapmy na poliftowe i bedzie cacy :good:

Opublikowano

Bardzo fajna :good: kolorek :naughty: tylko te pokrowce na fotelach i na kierownicy mi sie nie podobają.... ale nie każdemu musi sie to samo podobać.

Opublikowano

super kolorek, ładne fele... fajny wypasik... lecz wnętrze jest aż za "bogate" te wiesidełka wszystkie i pokrowce... osobiście źle bym sie czół w takim aucie. ale to ty nim jeździsz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja lubię mieć kolorowo w środku a nie męczące ciemne kolory ludzie trochę fantazji.

Opublikowano

fantazji to tu nie brakuje ;):decayed:

Opublikowano

kolejny Chromolub na forum :naughty: najważniejsze, że Tobie się podoba, bo moim zdaniem seria wygląda lepiej... :decayed:

Opublikowano

fantazji to tu nie brakuje ;):decayed:

Nic dodać nic ująć :polew:

Kolego longerek wiem że chrom na metry na allegro jest tani :naughty: i poprawia wygląd autka, ale nadużywanie go powoduje zupełnie odwrotny efekt niż planowałeś, zamiast walić tony chromu na autko i do środka te "ryflowane blachy" trzeba było zainwestować w ładne lampy na przód i tył :thumbdown: Ogólnie ładne autko ale te chromy masakra (negatywna masakra) :decayed:

Ragguś masz nowego "chromowego" kolegę :naughty:

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem brakuje chromu na dachu.. :mysli:

Opublikowano

Ale festyn w środku :decayed: Pokrowce na siedzeniach i kierownica dramat :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a co radzicie zamiast pokrowcy na siedzieniach?[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 17:58_________________________________________________i te lampy to jest kurde spory wydatek a co sądzicie o przyciemnieniu tylnych?

Opublikowano

zamiast pokrowcy na siedzenia proponuje poprostu nic :cool1:

a o przyciemnieniu tylnych lamp... wg mnie w tym kolorze nie będzie zafajnie ale nie wiedziałem i nie mam pewności.

Opublikowano

przywroc Audike do stanu OEM;p ;) i zmien dane w opisie, Twoj silnik to AFN.[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 21:20_________________________________________________i w ogole po co CI gwizdek ktory imituje turbo... Przeciez masz turbawke :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem że mam słodką turbinkę ale i tak tego gwizdka nie widać.

Opublikowano

jak chcesz miec metaliczny i dosyc donosny dziek turbo to wytnij kata :):cool1:

Opublikowano

Dokladnie ten chrom,podswietlenie nóg, dywaniki i pokrowce do bani. Masz swietne auto zaj...ste fele i kolorek a tak je okaleczyles.[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 01:30_________________________________________________dobrze ze jeszcze nie pomalowales bialą farbą napisów na oponach

Opublikowano
  • Autor

niestety dywaniki muszą być ze względu że nie mogę odkurzać mojej niuńki codziennie a nie mogę i nie lubię jak w środku mam brudno a dywaniki można strzepnąć.

Opublikowano

niestety dywaniki muszą być ze względu że nie mogę odkurzać mojej niuńki codziennie a nie mogę i nie lubię jak w środku mam brudno a dywaniki można strzepnąć.

Taka mała uwaga..., używaj jesli możesz znaków interpunkcyjnych, bo zdań pisanych ciągiem to sie nie da czytać :wink4:

Opublikowano

nie chodzi mi zebys calkiem wyjal dywaniki< ale dla mnie te imitujace aluminium okaleczaja auto.

Opublikowano
  • Autor

No to teraz proszę o dalsze uwagi na temat autka.