zelek2012 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Chce przedstawić wam moją audi a4 b7. Samochod posiadam 8 miesiecy. 2007 r 1.9 tdi brb z przebiegiem 283 000. Oto pierwsze zdjecie samochodu jak go zobaczylem :-) Pierwszy ktory ogladalem i od razu kupilem :-) Wyposazenie z grubsza -wielofunkcyjna kierownica -kolorowy fis -radio RNS-E -skora -zamontowany parrot -podgrzewane fotele no i reszta standart jak to w audi :-) Pierwsza rzecza jaka zmienilem to podswietlenie led tablicy rejestracyjnej Przyszla wiosna no i przyszla pora na zmiane felg. Wybralem rotory (ala rotor) 17'' :-) nastepnie tak z nudo pomalowalem zaciski a na koniec dystanse 25mm I na chwile obecna na tym zakonczyly sie moje modyfikacje. Ale to nie koniec bo do zamontowania czeka na mnie zawieszenie s line, zderzak przedni s line i lotka tylna s line. W planach jeszcze progi, zderzak tyl s line i lampy bixenon :-) I wkońcu przyszedł czas na długo oczekiwany zderzak Długo szukałem zanim znalazłem w kolorze ale udało się, warto było czekać Autko nabrało od razu wyglądu W końcu wygląd zewnętrzy kompletny s line zderzak, listwy drzwiowe, lotka dokładka zderzaka i zawieszenie s line No i wewnątrz wymieniłem popielnicki i ramke zmiany biegów na szczotkowane aluminium i gałka s line No i jeszcze w planie bixenony, kiera i fotele s line Po dłuższym oczekiwaniu udało mi sie skompletować autko Wpadła kierownica s line, fotele i nawet listwy 1 nk Na koniec wpadły także i bixy długo oczekiwane Edytowane 7 Stycznia 2017 przez zelek2012
Rekomendowane odpowiedzi