scOOtt Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Witam. Fotele kubełki. W fotelu kierowcy "zablokowana" jest dźwignia regulująca wysuwane podudzie. Wsuwa i wysuwa się jak chce Dodatkowo w porównaniu z fotelem pasażera, gdzie jest wszystko okej - zauważyłem, że tapicerka nie jest spasowana tzn. nie przylega/nie wchodzi pod ten plastik - jest przerwa - mogę tam włożyć czubek palca - w fotelu pasażera tapicerka "wchodzi" w ten plastik i jest spasowana elegancko. Dźwignia jest tak jakby na maksa wciśnięta i nie da jej się odblokować. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć jak się do tego dobrać lub gdzie się z tym udać ? Pozdrawiam
Gac3k Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Na dobry początek zdemontuj fotel P.s. W szukajce znajdziesz info jak demontować (Wymiana foteli szukaj)
scOOtt Opublikowano 21 Października 2015 Autor Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Obejrzałem to dziś dokładnie i nie ma tam metalowego elementu odpowiedzialnego za blokowanie jego wysuwania. Ponadto widać ze ktoś tam majstrował bo tapicerka wogole nie wchodzi do tej plastikowej obudowy. Jest szansa wymienić sam ten element podudzia czy tylko wymiana całego fotela ? Edytowane 21 Października 2015 przez scOOtt
Rekomendowane odpowiedzi