chrisg Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakie felgi (alu) kupić do modelu jw? Chodzi mi właściwie o tylko wartość ET bo pozostałe parametry znam. Jaka firma jest w miarę przyzwoita i jednocześnie rozsądna cenowo? Z góry dziękuję za poradę. chrisg
Tobi_one Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 mam ten sam problem kolego fajne sa ori od s5 zobacz sobie np. na allegro a jaki rozmiar Cie interesuje?? tak w ogole to dodaj zdjecia swojego auta i wpisz co nieco o nim w Moja A4 P.S a ten temat to chyba powinien byc bardziej w felgi i opony niz w zawieszenie
chrisg Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 Interesują mnie szesnastki, Tobi. Myślałem o większych ale w moim wieku człowiek bardziej sobie ceni komfort niż wygląd. Zdjęcia oczywiście dodam, obiecuję. Tak w ogóle to autko jest super. Poprzednio miałem accord-a 2.2 iCDTi ale ten silnik jest jeszcze lepszy, lepiej wyciszony i bardziej elastyczny. Na razie jestem zachwycony. I oczywiście przenoszę sie do felg i opon. Wybacz nowicjuszowi. Chrisg
Tobi_one Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 spoko nie ma sprawy a moze chcesz moje 16 stki ?? chyba ze masz takie same bo jesio nie widzialem Twojej furki
chrisg Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 A to są oryginały? Jeśli tak to za ile i dlaczego tak drogo? Pisz na: [email protected]. Chrisg
Rekomendowane odpowiedzi