rs4wagon Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 ktos z forum spawa hobbystycznie/zarobkowo i mogly cos polecic w miare dobrego ale nie za 10tys zl?te tanie sherman i podobne za okolo 2500-3500 cos wartne?nigdy nie spawalem ta metoda,mam MIGa snap ona na licencji cebora i fajny sprzet,super sie spawa,chcialbym kupic cos do wlasnego uzytku zeby pospawac jakis wydech,dolot super bedzie jak jeszcze daloby sie pospawac amelinium ktos cos??bede wdzieczny za liny i porady
chudineze Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Kolega właśnie kupił taką http://spaw2.pl/spawarka-invertorowa-bravo-250-tig-acdc-hf-puls-weldman-p-61.html zasięgając wcześniej języka u fachmanów, że to dobry sprzęt.
rs4wagon Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 mysle takze o uzywanej jakies lepszej kemppi czy esab,bo w tym budzecie mozna juz kupic.Marek podpytaj kolegi co i jak cena super,ciekawe jak z reszta
chudineze Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Z tego co się chwalił nie ma nic ciekawszego w tej cenie. Podobno wszystko się ustawia, że spaw wychodzi bajka.
goldi Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 w pracy używamy spawarek kempi i EWM.Spawarki kempi służą nam po 15 lat i naprawdę są mało awaryjne co do EWM mam zastrzeżenie dostałem dwie nowe i jedna już była w naprawie do zwykłego spawania myślę że spawarka do 5 tyś da spokojnie da radę jak bedzie miał 200-250 amper to już jest dobrze reszta to kwestia umiejętności
rs4wagon Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 250 amp to juz duzo,mysle ze taka co ma 150-180 tez poradzi,nierdzewke 1-2mm czy jakies alu w podobnych grubosciach,podeslalbys jaki model tej kempii moze by w uzywce cos zakupil,z racji tego ze mieszkam w uk to chyba wybór w uzywanych jmialbym wiekszy,moja Mig tez z ebay
goldi Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 spokojnie do tej grubości nierdzewki to 150 -180 amper spokojnie starczy wiesz większość z tych kempi to zabytki ale naprawdę dają radę napisze ci jutro dokładnie jaki model jak dobrze pamiętam w EWM to tetris 230 ale ona coś koło 17 tyś kosztuje
rs4wagon Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 jest kilka nie takich starych uzywanych na ebay,moze by w ta strone isc
Rekomendowane odpowiedzi