Cin Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Witam Czy to oryginał bo mam tylko takie zdjecia: Jedynie widac ze z 2010 i ze napisy wygladaja jak oryginał. Jak tak to moze ma ktoś oznaczenie oryginału
dobry1 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Miałem taki wzór ori,felgi z S4 8k ale było na pewno inne ET .Felgi z twoich zdjęć to jednak inny wzór http://www.directupload.net/file/d/4154/nxxbs2cv_jpg.htm Edytowane 28 Października 2015 przez dobry1
black4 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Witam Czy to oryginał bo mam tylko takie zdjecia: Jedynie widac ze z 2010 i ze napisy wygladaja jak oryginał. Jak tak to moze ma ktoś oznaczenie oryginału Witaj, Dziwne oznaczenie maja te felgi. ET inaczej wybite niż w ori. Nie mają emblematu 0000 No i nie widzę napisu: made in.... Raczej podróbki, Pozdrawiam!
Cin Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Własnie ja sie czesto spotykam z oryginałami i tak bitym ET, porposiłem o zdjecie całej felgi z drugiej strony ale ciezko bedzie.
Fido Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Brak loga audi, czyli podróbka.
Rekomendowane odpowiedzi