Sebastian Mejer Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Witam mam problem z audi 1.9 tdi 130 AVF, Po dodaniu gazu autko przyśpiesza po 2/3 sekundach, oraz słychać odgłosy szurania/tarcia podczas jazdy( puszczanie gazu i wciskaniu sprzęgła). Żadnych błędów niema .
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Szuranie powstaje gdy puszczasz gaz i wciskasz sprzegło? Np przy zmianie biegu? Jak tak to wystepuje efekt "surge" Nic groznego Pozdro
Sebastian Mejer Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 No dobra, okej, a ktoś coś wie na temat przyśpieszania? byłem u elektromechanika co zakładał chipa i mówi że wszystko ładnie pracuje, niby to sprawa mechaniczna, Mechanik skasował tysiaka za pompe paliwa i kilka innych rzeczy, i mówi że to zamulanie 2/3 sekundowe to sprawa elektromechaniczna. czyli jestem w kropce. No dobra, okej, a ktoś coś wie na temat przyśpieszania? byłem u elektromechanika co zakładał chipa i mówi że wszystko ładnie pracuje, niby to sprawa mechaniczna, Mechanik skasował tysiaka za pompe paliwa i kilka innych rzeczy, i mówi że to zamulanie 2/3 sekundowe to sprawa elektromechaniczna. czyli jestem w kropce. Ktoś Coś?: D
Rekomendowane odpowiedzi