nopixxx1987 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Witam Mam taki problem wczoraj wymienilem swiece i kable i podczas jazdy jak dodam mocno gaz to przerywa i sie auto trzesie natomiast jak dodaje spokojnie to jest ok czym to moze byc spowodowane?
neoxpl Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 AHL czy ADP? Odlacz akumulator na chwile i sprubuj. Wysłane z mojego myPhone Qsmart Premium przy użyciu Tapatalka
nopixxx1987 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Ok zobacze pozniej troche i sprawdze czy prxypadkiem mechanik nie podpiol mi zld kabli od swiec do cewki bo drugi mechanik ktory zawsze robil moja Basie powiedzial by spraedzic 3 i 4 kabel jak cos dam znac:) pozdro
bartek1561 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 moze tez byc palec czy jakos tak wypalony kiedys w 1.6 wlasnie po wymianach swiec i kabli bylo tak samo i okazalo sie ze tam w srodku gdzie kable wychodza jest wypalony nie pamietam jak to sie nazywa dokladnie i to wymienilismy i bylo ok.
nopixxx1987 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Okazalo sie ze kabel wypiol sie od 3 swiecy i juz smiga jak szalona na swojego kopa dzieki za porady pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi