Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] 1.9 TDI 131KM Quattro czarna na 18" -> 183ps by DynoSoft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skad wziales ten zderzaczek na tył...allegro czy ciales??

zderzak na tyl z allegro sie naszukalem i znalazlem[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________

trzeciaq napisz jaki to model koncowek wydechow masz zalozone bo mi sie podobaja :) to chyba inne niz u mnie.Sa okragle i sciete czy lekko owalne i sciete ? Po fotkach ciezko sie poznac

koncuwki sa owalne ale teraz juz nie pamietam jaki wymiar ale czyba 80x40. ja kupilem je na allegro z tym ze one nie sa ze stali nierdzewnej - tylko chroowane i cale sie juz poszly jeb...(zardzewialy). ciezko jest znalezc skosne i z nierdzewki i z dyfuzorem (dufuzor nie wiele daje troszke zmienia barwe wylotu ale nie duzo)

mnie dyfuzor jest zbedny

Mam prosbe-moglbys zrobic wyrazna fotke auta z tylu z dosc bliskiej odlegloscl ale tak zeby ujac wydechy ? Ja tez mam tylko chromowane ale nie rdzewieja jakos mocno.Po zimie czyszcze pasta i mam spokoj na caly rok .Masz te koncowki sciete czy nie?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

koncówki u mnie zardzewialy po 6miesiacach. pisalem do goscia z allegro co to za badziew sprzedaje a ten mi odpisal ze to nie nierdzewka a chromowana blacha ma swoją zywotnośc i tyle <wrrrr>

koncówki 80x50 sa skosne w pionie nie na bok, tzn z kazdej strony zderzaka wystaja stroche tam gdzie zderzak ma zaokrąglenie. Takie skosne sciete znalazłem ale byly duze chyba 120x80 mialy cos takiego

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

I przyszedł czas na mody , w najbliższym czasie myśle ze jak sie wszystko uda to 2-3 tyg i podmianka Quattro przez kolego Nosba sie uda i wszystko zagra jak nalezy

Opublikowano

Ja mam ulterki n1-90rs jak pare innych osob z forum i od 2 lat jest super! Zero rdzy

Sent from my GT-I9100

Opublikowano

gruby mod :thumbup1: jedynie grubszym modem do b6 jest swap silnika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki koledze Nosb'owi od dziś mogę się cieszyć napędem Quattro , trochę zabawy było ale się udało

Opublikowano

No to czekamy na zimę hehe

Sent from my GT-I9100

Opublikowano

Za pracę włożoną w auto :thumbup1:

Przejście z ośki na quattro -> :shock3::slina:

Możesz podać koszt tego zabiegu z quattro? Oraz co należało wymienić itp? Może być na PW.

Opublikowano

a jak wrażenia z jazdy??

Opublikowano
  • Autor
a jak wrażenia z jazdy??

wczoraj popadalo i przejachalem sie zeby potestowac i start z mokrego jest taki sam jak z suchego, zadnego zerwania trakcji samochod ciagnie od samego poczatku. Natomiast co logiczne jest wolniejszy jesli chodzi o przyspieszenie, 180ps rozchodzi sie na 4kola a nie 2 wiec trosze wolniej sie rozpedza.

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Za pracę włożoną w auto :thumbup1:

Przejście z ośki na quattro -> :shock3::slina:

Możesz podać koszt tego zabiegu z quattro? Oraz co należało wymienić itp? Może być na PW.

Skrzynia, tylny zawias, bak paliwa, wydech rzeczy do podmianki