Krzyh00 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 od jakiegos czasu mam problem ze wskaznikiem paliwa. problem polega na tym ze ponizej polowy zbiornika dzieja sie cyrki, podczas jazdy zapala sie rezerwa i wskaznik sie kladzie na zero, po chwili wstaje i tak na zmiane. wyjmowalem czujnik z baku, przeczyscilem jakims preparatem do potencjometrow, ogolnie wyjechane sa te sciezki ponizej polowy baku bo z reguly tankuje wlasnie tak pol baku... niestety zabieg czyszczenia nie pomogl, nie chcialem wjezdzac z jakims rozpuszczalnikiem zeby nie narobic wiekszego balaganu, a moze trzeba bylo? najchetniej to bym kupil nowa ta plytke ze sciezkami ale nigdzie nie moge namierzyc tego. ktos przerabial temat?
Kolo91 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Mam to samo tylko od połowy do pełna macha wskazówka
Krzyh00 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) ok wiem juz co jest przyczyna, uszkodzone sciezki plytki czujnika paliwa. wie gdzie cos takiego mozna dostac? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Krzyh00
Rekomendowane odpowiedzi