fileo Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Cześć. Komuś wiadomo o przyczynach akcji serwisowej dla klimatyzacji 3-strefowej w poliftach? Wczoraj dzwoniłem do ASO umówić się na wizytę i zostałem poinformowany że będą się ze mną kontaktować w sprawie akcji spalinowej oraz akcji serwisowej na klimatyzację, która jest jeszcze w przygotowaniu. Czy komuś coś widomo co mają zamiar poprawiać? Wszystko pracuje jak malina a tu akcyjka. Pozdrawiam RCRIT-17V622-2176.pdf
Sensei Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Dziś byłem w ASO i jakoś tak to nazwali jak w tytule (PRZEPROGRAMOWANIE KLIMATYZACJI). AKCJA FABRYCZNA 87F1-WA A czy wasze Audi jest objęte akcją serwisową z powiadomieniem dotyczącą emisji spalin w silnikach Diesla EA189 (23Q4) sprawdźcie sobie tu: http://www.audi.de/de/brand/de/kundenbereich/weitere-informationen/layer/rueckrufaktionen.html lub tu: http://www.audi.pl/pl/brand/pl/service/akcja-serwisowa.html
Marek.pl Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj wizyta w ASO . Akcja Serwisowa 87F1 01.O dziwo patrze mój takze objęty akcją serwisową dotyczącą emisji spalin tyle ze ja mam na gwarancji do 2017 10. Tydzien temu sprawdzałem niebyło mojego VIN i CJCA na czarnej (huraa!) liście .To ja poproszę nowy samochód bo k..a zanieczyszczam środowisko i mogę sie zatruć azotem. lub innych Z reguły jak sie ma gwaracje powiedzieli mi w salonie to bedzie to nowe auto.Tak powiedzieli a rzeczywistość może być inna.Już się pakuje -kierunek ingolstadt,Już im odwioze zeby przyspieszyć całość operacji Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Marek.pl
Sensei Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Akcja Serwisowa 87F1 01 Czego dotyczy ta akcja?
Marek.pl Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Akcja Serwisowa 87F1 01. Podczas jazdy bez klimy ,załączy się obieg klimatyzacji w pewnych odstepach czasowych,bez twojej wiedzy.Ma to na celu wydłużyć żywotność podzespołow klimatyzacji,gdy jezdzimy bez włączonej klimy.
praid Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Właśnie byłem na akcji serwisowej 87F1, trwało to 30min. Tera czeka mnie emisja spalin w silniku CJCA, A myślałem że mnie to ominie, bo kiedyś nie widniał ten silnik.
Sensei Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Właśnie byłem na akcji serwisowej 87F1, trwało to 30min. Tera czeka mnie emisja spalin w silniku CJCA, A myślałem że mnie to ominie, bo kiedyś nie widniał ten silnik. Wiesz, że dostaniemy po nowym samochodzie
praid Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Właśnie byłem na akcji serwisowej 87F1, trwało to 30min. Tera czeka mnie emisja spalin w silniku CJCA, A myślałem że mnie to ominie, bo kiedyś nie widniał ten silnik. Wiesz, że dostaniemy po nowym samochodzie Skąd wiesz?? Z tego co wiem to będą wymieniać ten sterownik.
Sensei Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Z tego co wiem to będą wymieniać ten sterownik. O to już nie oprogramowanie? Ile ASO tyle teorii.
praid Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Z tego co wiem to będą wymieniać ten sterownik.O to już nie oprogramowanie? Ile ASO tyle teorii. racja:)
rafaell68 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Akcja Serwisowa 87F1 01. Podczas jazdy bez klimy ,załączy się obieg klimatyzacji w pewnych odstepach czasowych,bez twojej wiedzy.Ma to na celu wydłużyć żywotność podzespołow klimatyzacji,gdy jezdzimy bez włączonej klimy. Hmmm , nie uświadczyłem takiego zjawiska. Ktoś wie ile trwa ten odstęp czasowy?
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Aktualizowałem kumplowi ten klimatronik ale jakis róznic na razie nie widzi
Rekomendowane odpowiedzi