Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Autor Z takimi badylami to można by w końcu o jakimś męskim turbo pomyśleć... No właśnie mądry po szkodzie.. kupiłem DP, TIP, zrobiłem praktycznie nowe turbo więc szkoda teraz to wszystko wywalać i bujać się ze sprzedażą Plan jest na większe wtryski 440cc ->.. i zrobienie 270 KM softem.
Opublikowano 22 Grudnia 201510 l Pakiet zabawek sprzedaj z turbem, DP, TIPem jakiemuś najarańcowi z 150KM wersji...
Opublikowano 30 Grudnia 201510 l Autor Pakiet zabawek sprzedaj z turbem, DP, TIPem jakiemuś najarańcowi z 150KM wersji... No właśnie po TIP jest 3 cale więc im pod te małe przepływki nie podejdzie. Dodatkowo mało który w A3 ma Quattro więc DP jest inny. A fajne są te hybrydy na K04 064 z kutym kołem kompresji W związku z tym, że eska stoi z przyczyn wiadomych postanowiłem troszkę pogmerać. Na pierwszy rzut chciałem zrobić lampy bo jakoś świeciły z dupska jak na fabryczny xenon.. szybkie rozklejenie lamp i okazało się, że odbłyśnik soczewki wypalony a sam żarnik to jakiś ryżowy HID.. Zakupiłem soczewki bixenonowe z Q7.. Troszkę popieściłem i się zmieściły Chciałem zachować srebne odbłyśniki i niestety chyba mi się to nie uda ponieważ zeszła ta odbłyskowa warstwa gdy przejechałem płynem do szyb. Podłokietnik, gałka i mieszek wymagają odświeżenia. Gałkę mam jeszcze z czasów A6 więc do S3 siądzie bez problemu. Trochę skóry, trochę kleju, trochę cierpliwości
Opublikowano 31 Grudnia 201510 l Autor Lamusy Widzę, że macie cioterskie zapędy więc możecie się styknąć i posmyrać po końcówkach
Opublikowano 12 Stycznia 201610 l Autor Abstrac**jąc od tęczowych klimatów kolegów wyżej..Panewki przyszli korbowe Dół silnika z wolnossaka AGN Zamówiłem jeszcze smar na pierwszy montaż..Prócz tego wszystkie uszczelki, uczelniacze, napinacze, paski, rolki, rozrządy, nierządy, DV-ki i masę innych pierdół idzie nowych. Edytowane 12 Stycznia 201610 l przez Reggi
Opublikowano 14 Stycznia 201610 l Autor Silnik nówka, heble nówka, zawias nówka .. plan - jeździć do maja i sprzedać
Opublikowano 14 Stycznia 201610 l Silnik nówka, heble nówka, zawias nówka .. plan - jeździć do maja i sprzedać Haha.. Rozwaliłes system przyszły właściciel będzie zadowolony
Opublikowano 26 Stycznia 201610 l Autor Pewnie tak. Mi się to auto podoba, ale jest tyle fajnych aut do kupienia Dobra jutro odbieram głowicę i mam nadzieję do końca tygodnia wyjechać. Bania wróciła po remoncie Sprawdzona, wymienione prowadnice wydechowe, splanowana, dotarta i jeszcze jakieś tam rzeczy których nie zdążyłem zapamiętać. Ogólnie wymienili wszystko co trzeba było wymienić i zrobić. Prócz kolizji jednego zaworu głowica przed robotą była w niezłym stanie wg. Pana Grankowskiego. Edytowane 26 Stycznia 201610 l przez Reggi
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Autor Kuźwa nawet michę musiałem druga kupić bo dostała odłamkowym i dziurka na 1,5mm.. można było zaspawać, ale ki uj by się w to bawił.