Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant - zmiana ramek okien na chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Praktycznie finalizuję zakup mojego pierwszego audi :banan: za bazę brałem auto najbardziej zbliżone wyposażeniem do moich wymagań (pół roku poszukiwań), w końcu trafiłem prawie to, czego oczekiwałem.

Jest kilka elementów które chciałbym w aucie zmienić, tylne światła led i relingi to nie problem, natomiast nie znalazłem na forum wzmianki o zmianie ramek wokół bocznych okien z czarnych na chrom, google też niewiele na ten temat mówi. Czy taka podmianka jest w ogóle możliwa? te ramki trafiają się w obiegu czy tylko w komplecie z całymi drzwiami? do ASO jeszcze nie uderzałem, nawet nie wiem oferują takie elementy w sprzedaży.

Dzięki z góry za podpowiedzi.

Opublikowano

Idzie to kupić same ramki tylko tylne boczne (bagażnika) szyby trzeba zmieniać bo są wraz z ramkami :hi::hi:

Edytowane przez strazak990

Opublikowano

Idzie to kupić same ramki tylko tylne boczne (bagażnika) szyby trzeba zmieniać bo są wraz z ramkami :hi::hi:

Dokładnie. niestety tylne szyby z uszczelką pod chrom kupisz dobre tylko nowe, wszystko co jest na alledrogo jest wycinane a wyciąć idealnie się tego nie da. Cena nowych cos koło 150€

Ja wymieniłem szyby w drzwiach tył i w klapie na ORI a te małe okleiłem folią :)

Edytowane przez andynl

Opublikowano
  • Autor

dzięki Panowie!, przyjdzie co do czego to będę rezał, narazie zostawię tak jak jest

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzięki Panowie!, przyjdzie co do czego to będę rezał, narazie zostawię tak jak jest

I jak, udało się? Przymierzam się do podobnego zabiegu, ale jak sam stwierdziłeś zero informacji w necie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie próbowałem, temat zarzuciłem jak byłem w trakcie poszukiwań auta, ostatecznie kupiłem inny egzemplarz, z ramkami, więc tematu nie przerabiałem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowiena czy w sedanie idzie bez problemu eymienic same ramki ? Z chromu na czarne ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć - co sądzicie o tym rozwiązaniu naklejanych listew - JAK TU

Wg. producenta listwy wysyłane są w dłuższym kawałku, należy przyciąć na długości (np. nożykiem czy nożyczkami) oraz przykleić listwę.

Ktoś próbował? Jak zadowolenie z efektu?

Pozdro ;-)

Opublikowano

Taka listwa w sam raz do takiej pięknej B5tki:

mstuninga4_zpshytzlxvs.jpg

Opublikowano

Taka listwa w sam raz do takiej pięknej B5tki:

Bomba - czy to jest efekt przyklejenia listew na stare uszczelki??

Przydałyby się zdjęcia na "zoomie" ze zbliżeniem przyklejonych ramek :wink:

• 4 lata później...
Opublikowano

Podepnę się trochę do tematu. 

Chciałbym okleić folią ramki dookoła szyb oraz ramkę grilla. Powiedzcie mi proszę ile takie coś może w sumie kosztować. 
Malowanie plastidipem odpada.