zelek2012 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Poszukuje tematu wymiany listw dolnych drzwi, lecz nie moge nic znaleźć. Pytanie czy one siedzą na samych widocznych śrubkach czy są jakieś zatrzaski, jutro bede zabierał się do wymiany i nie chciałbym czegos połamać. Z góry dzięki za podpowiedź
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Słabo szukasz jest w co najmniej kilku miejscach na forum Odkręcasz śrubki. chwytasz listwę i ciągniesz do siebie (wzdłuż drzwi) są na takie wsuwki i jest ich trochę jak nie zdejmowane od dawna to trochę siły trzeba użyć
zelek2012 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie mam za bardzo cierpliwości do szukania, wpisałem w wyszukiwarce i tylko kupie i sprzedam, wiec postanowiłem napisać posta. Dzieki kolego za pomoc Pozdrawiam
zelek2012 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Kolego afroo. Dzięki za filmik, Teraz juz mam wszystko idealnie pokazane
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Ten filmik to możesz sobie włożyć między bajki !! Chyba że będziesz miał zdjęte drzwi i w dodatku położone tak jak na filmiku... Zauważ z której strony puka i zobacz czy na założonych drzwiach też sobie tak pukniesz... ?
afroo. Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 A czy ktoś każe komuś 'pukać'? Wystarczy, że widać w którą stronę zsuwać listwy z drzwi. Jeszcze jakieś błyskotliwe uwagi?
zelek2012 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Uderzyć się nie uderzy, ale tak jak kolega pisze będę wiedział w którą stronę, a poradzę sobie i bez pukania. Także spokojnie :-) LIstwy własnie przed chwilą wymienione, zeszły bez zadnego problemu, nie trzeba było nawet stukac raz jeszcze dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi