wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie wiem czy to to :wtyka 20 pinPIN 2 MASAPIN 1 ZASILANIE ( bagaznik brazowa wtykabezpiecznik nr 5)
simon80bl Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie wiem czy to to : wtyka 20 pin PIN 2 MASA PIN 1 ZASILANIE ( bagaznik brazowa wtykabezpiecznik nr 5) Dziękuję Ci bardzo.Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy to to : wtyka 20 pin PIN 2 MASA PIN 1 ZASILANIE ( bagaznik brazowa wtykabezpiecznik nr 5) Działa !!!![emoji3] okazało się, że w ' ferworze walki' wyciągnąłem bezpiecznik wymieniłem i włożyłem w inne miejsce. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 sprawdz jeszcze raz bezpieczniki I miałem racje
simon80bl Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 sprawdz jeszcze raz bezpieczniki I miałem racje Zgadza się mistrzu [emoji3] Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi