Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] lampy FK niezespolone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec przychodzi czas na jakies zmiany w mojej a4 i najpierw pójdą lampy na zamiane wybor padla na takie:

http://www.allegro.pl/item473598611_audi_a4_95_99_lampy_reflektory_angel_eyes_czarne.html

i moje pytanko ma ktos takie czy widzial takei na zywo jak wygladaja na aucie

Opublikowano
  • Autor

no kolorek ma w sumie taki jak moj ale na fotkach nie widac czy sa zespolone czy nie :wallbash:

Opublikowano

Po pierwszych dwóch zdjęciach widać że to są zespolone, dokładnie takie jak pokazałeś na aukcji :>

Opublikowano
  • Autor

niedowidzisz tak jak ja :polew: ja podalem niezespolone czyli kierunek +lampa tak jak w przed liftach

Opublikowano

Na aukcji sa dzielone.. :gwizdanie:

moskal ma zespolone.. :naughty:

Opublikowano

Faktycznie :wallbash: zwracam honor :hi: Popatrzyłem na zdjęcia z aukcji wyglądały na zespolone :tongue4: I tym się kierowałem. Jeżeli chodzi o dzielone to Szuder ma takie:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_19_tdi_audi_a4_ds_design_lampy_fk_blackxenon_hid_8000knowe_foty-t20622.0.html;msg239174#msg239174

Jak już zacząłem o zespolonych to na twoim miejscu włożyłbym faktycznie zespolone. Efekt jest dużo lepszy :naughty:

Opublikowano

A ja bym sie nie bawil w zespolone.. Sam widzisz jak ludzie sie myla.. To o czyms swiadczy.. :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hmm jak tak patrze ma te jego lampy to jakies dziwne kierunek jest wiekszy od lampy :blink:http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d1c42c3ea3a41070

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=81e49caee03b5af8 troche mnie to przeraza Oo

Opublikowano

Niestety w dzielonych to tak wygląda :confused4: Zobacz sobie na innych autach, efekt jest taki sam. Dlatego zakładaj zespolone :naughty:

Opublikowano

jutro0 zobacze u siebie to napisze czy dalo sie ustawic rowno ale raczej bedzie tak jak u kolegi wyzej

jednak juz na zdjeciu widac ze jest wyzej

i porownaj te szpary po prawej i lewej stronie u kolegi gdzie kierunek laczy sie z lampa....lewa jest lekko uniesiona a prawa praktycznie przylega do zderzaka ....dziwne ale u mnie jest identycznie i nie dalo sie juz tego skorygowac bo probowalem,a nawet widac to na zdjeciu z mojego auta(lewa strona.)

Opublikowano
  • Autor

:wallbash: kur... czemu to tak wychodzi

na fotkach wygladaja na rowne na aukcjach ... a jakby zakleic/zamalowac na czarno luk nad kierunkiem zeby wyszedl rowny pasek razem z lampa?

Opublikowano

nie kombinuj bo bedzie wygladalo gorzej,jedyne wyjscie kupic zespolone,jak dla mnie tego nie widac prawie wogole a te lampy(czarne)wygladaja bardzo dobrze takze mi i tak to nie przeszkadza

p.s zobacz na moim zdjeciu te ori bosha-tez kierunek jest wiekszy,ten czarny paseczek na kierunku u gory jest wyzej niz lampa

Opublikowano
  • Autor

tez mam ori bosha i wlasnie ta czarna obwodka mnie ciekawi cyz by to pasowalo do tych lamp z FK, a ty masz zespolone czy jakie i wez zrob fotke od przodu i jakbys mial niezespolone i pod reka kawalek czarnej izolacji wez tak zaklej na chwile zeby zobaczyc jak to wyglada :decayed:

Opublikowano

Jesli juz to tylko zespolone ...nie wiem dlaczego wy sie boicie cięcia tych błotników :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

nie boje sie ciecia, ale zespolone czarne jakos tak nijako mi sie widza

Opublikowano

Nie kombinuj z jakimiś czarnymi paskami. Jak chcesz żeby efektu większego kierunku nie było widać to kupuj zespolone :tongue4: Piszesz że zespolone czarne nijak Ci się widzą, a chcesz osiagnąć taki wygląd jak w zespolonych :confused4:

Opublikowano
  • Autor

no wiem sam :wallbash: najlepjej bedzie chyba jak pojeżdżę po sklepach tuningowych w bdg i zobacze jak to wyglada namacalnie i wtedy podejme decyzje ...

Opublikowano

Powiem Ci ..ja macałem setki razy :decayed: ...efekt zespolonych jest dużo dużo dużo lepszy :good: