skinu44 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 witam gdy nabyłem audi a4 b5 1.8t myślałem cały czas że turbo pracuję bardzo dobrze (ale to tylko złudzenia) postanowiłem założyć instalację gazową firmy STAG po paru miesiącach kolega wsiadł do auta chciał się przejechać i mówi że w ogóle przyśpieszenia nie ma tak jak u niego w audi postanowiłem wyciągnąć turbinkę okazało się że nie ma klapki przy stronie ciepłej wymieniłem całą stronę ciepłą auto teraz bardzo dobrze przyśpiesza czuć różnicę dużą. Moje pytanie brzmi czy powinienem jechać do gazownik na regulację gazu skoro wcześniej turbina nie pracowała tak jak trzeba
jacek70 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie zaszkodzi sprawdzić mapy gazu i ewentualnie zrobić korekty.
skinu44 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 a czy można jezdzić puki co na takiej regulacji gazu , żeby turbinie nie zaszkodzić ? czy lepiej na benzynie smigac puki co a czy można jezdzić puki co na takiej regulacji gazu , żeby turbinie nie zaszkodzić ? czy lepiej na benzynie smigac puki co
Rekomendowane odpowiedzi