tomaszu Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Czy ktos z Was zna tego typu forum? Czy w ogole jest cos takiego? Chodzi mi glownie o auta zasilane paliwami alternatywnymi. Niestety google mi nie pomogly...
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Tomek ..planujesz kupić bezpłciowe auto ? Nie kopci ..nie pali ..nie syczy , nie ryczy ...nie jest głośne ..zero przyjemnośći z jazdy To takie małe moje recenzje z jazdy Toyotą Prius Jakby śmiagało sie gwizdkiem ..albo bezszelestną podpaską
tomaszu Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Oj Raguś Raguś, co Ty wiesz o zabijaniu?
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Oj Raguś Raguś, co Ty wiesz o zabijaniu? Nie no wodzu ..zdałem recenzje z jazdy tym hybrydowym nocnikiem Komfort/środek ...jazda..kaszana
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 Komfort/środek ...jazda..kaszana Każdy człowiek ma różne potrzeby, manie, zachcianki itd. Nie wiesz co i po co mi jest teraz potrzebne, nie wiesz czy w ogóle jest mi coś potrzebne. Pytam tylko czy ktoś zna tego typu forum!? Więc Ragusiu, proszę o nie spamowanie mi w wątku.
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Komfort/środek ...jazda..kaszana Każdy człowiek ma różne potrzeby, manie, zachcianki itd. Nie wiesz co i po co mi jest teraz potrzebne, nie wiesz czy w ogóle jest mi coś potrzebne. Pytam tylko czy ktoś zna tego typu forum!? Więc Ragusiu, proszę o nie spamowanie mi w wątku. Cycu ..napisz po co Ci jest to potrzebne..wiem , że masz manie na punkcie wiatraków ect. Ps. Nie spamuje ..pisze w temacie :gwizdanie:
domelq Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wczoraj byłem w serwisie Citroena. Stały oponki Michelin, które byłe reklamowane jako ekologiczne i poprawiające parametry auta. Na czym to polega?? Nikt mi nie umiał odpowiedzieć.
tomaszu Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 Ekologiczne opony to po prostu takie, które są twardsze, mają niskie opory toczenia, dzięki czemu auto mniej pali. Niestety te opony są też mniej bezpieczne - łatwiej stracić przyczepność..
Kolkov Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 W związku z tym, że hybrydy są bezszelestne stanowią zagrożenie dla niewidomych. Słyszałem gdzieś, że mają wykombinować jakiś dźwięk dla nich. Ciekawe jaki
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 W związku z tym, że hybrydy są bezszelestne stanowią zagrożenie dla niewidomych. Słyszałem gdzieś, że mają wykombinować jakiś dźwięk dla nich. Ciekawe jaki Imitacja syczenia Turbo
Rekomendowane odpowiedzi