HackZorD Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam Mianowicie mam problem z audi a4 b6 z 2003 roku Wybierając się w nocy do roboty fura nie chciała odpalić, miałem akomulator w bagażniku jak i kable, 3 razy odpalalem go bez problemu ale w tej nocy mi się nie udało, plus do minus itp l, aż palce popalilem wiec po godzinie go normalnie odpaliłem z pomocą latarka która oswietlila mi całe aku, :/ wszystko działa oprócz radia i navi Mam jeszcze problem z akomulatorem od kilku miesięcy tak jakby go cos rozladowywalo Z góry dziękuję i pozdrawiam
KingPin007 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Co do radia i navi to sprawdz bezpiecznik...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Wepnij sie miernikiem miedzy aku a auto znajdziesz w necie jak to zrobic,zamknij auto poczekaj chwile zeby alarm sie uzbroil i zobacz jaki pobor jest.
r102 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Witam Mianowicie mam problem z audi a4 b6 z 2003 roku Wybierając się w nocy do roboty fura nie chciała odpalić, miałem akomulator w bagażniku jak i kable, 3 razy odpalalem go bez problemu ale w tej nocy mi się nie udało, plus do minus itp l, aż palce popalilem wiec po godzinie go normalnie odpaliłem z pomocą latarka która oswietlila mi całe aku, :/ wszystko działa oprócz radia i navi Mam jeszcze problem z akomulatorem od kilku miesięcy tak jakby go cos rozladowywalo Z góry dziękuję i pozdrawiam Plus do minus??
SweetSquid Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Plus do minus?? Też mnie to właśnie zastanowiło. Jeśli tak zrobiłeś to pościłeś w instalacje 24v i mogłeś popalić klamoty...
Rekomendowane odpowiedzi