Wojtek16 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam.Jestem na kupnie alufelg do A4 B6,przeglądając ogłoszenia natrafiłem na te w swojej okolicy. Na alufelgach z aukcji założone są opony zimowe,ja użytkowałbym je w sezonie letnim. Dodam,że alufelgi miałyby jeździć na A4 B6 sedan (czarny,s-line). Teraz tylko pytanie czy warto? Proszę o wyrażenie swoich opinie. Link do aukcji : http://olx.pl/oferta/felgi-CID5-IDc5CJl.html#d388d98a29
TOM3K Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 sprzedawca nie napisał w jakim stanie sa felgi w sumie zadnych info nie ma ale jak sa w dobrym stanie to raczej warto musisz sie dopytac
Wojtek16 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 sprzedawca nie napisał w jakim stanie sa felgi w sumie zadnych info nie ma ale jak sa w dobrym stanie to raczej warto musisz sie dopytac Do sprzedającego mam nie daleko (15km) więc pewnie w najbliższym czasie podjadę i oglądnę je,pisałem do Niego o więcej info,ale póki co milczy.
Misiek69 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 imho musisz podjechac zobaczyc, prosta sprawa
Wojtek16 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Podjechałem,pooglądałem i od razu podziękowałem Stan ogólny alu jak i opon opłakany. W sumie czego można było się spodziewać za kwotę 800zł,dlatego wolę dołożyć kilka zł i kupić coś sensowniejszego no i pewnie 18''. No,ale dzięki za zainteresowanie.Temacik do zamknięcia. Edytowane 22 Listopada 2015 przez Wojtek16
Rekomendowane odpowiedzi