wojtas_7 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Witajcie Nie znalazłem podobnego tematu więc mam takie pytanie czy można wyregulować tylko światła drogowe (długie) bo mijania mi świecą dobrze (ustawione były na stacji diagnostycznej) mam żaróki H7 Osram Night Braker a światła drogowe świecą tylko ciut dalej niż krótkie. Jeżeli się da to proszę jakiś opis bo wiem że tam są jakieś 2 pokrętła tylko nie wiem które do czego
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Mam ten sam problem krotkie swieca idealnie a drogowe wala w ziemie,lampy mam valeo idealne wszystko cale i sprawne,robilem testy w nocy pokretko srodkowe jest od krotkich gora dol,a te z boku lampy jest od reg na boki,udalo mi sie jakims cudem tym pokretlem z boku ustawic drogowe ale wtedy krotkie sie rozjechaly,wrocilem do poprzedniegu ustawienia i zostalem z tym problemem.
jacek70 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Jest tylko jedna regulacja góra - dół i prawo - lewo. Nie ma krótkie długie.
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 cos w tym prawo lewo jest bo drogowe imaczej swieca ale to nie to,sam nie wiem o co kaman
radzio49aa Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Ja kiedys tez tak miałem przyczyna było złe obsadzona żarówka w ramce wyjąłem poprawiłem i długie świeca od tamtej pory lux świecą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 O kurde ze o tym nie pomyslalem jutro sprawdze
lapidem Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 reguluje się dokręcając lub odkręcając nakretki przy soczewce (rozmiar 5,5) - oczywiście potem trzeba jeszcze raz ustawiac światła
Rekomendowane odpowiedzi