Ans Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam Was serdecznie mam takowy problem iż zmieniam zawieszenie na oryginalne z eibacha i bilstein b4 sport ori sprezyny 1BA przepadły, poratowałby ktoś i podał jakie kolory pasków ma na swoich sprężynach w 1.9 TDI avant fwd? i myślicie że ori sprężyna 1BA nada się pod amorek bilsten b4 sport? podobno to amor o skróconym skoku jak go kupowałem, więc nie wiem czy lepiej nie założyć 1BE
boguc Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Mam na sprzedaż sprinig 1BA bo leża po zmianie właśnie z Eibach kolory: B4 będzie raczej ok pod 1BA , do skróconego skoku to B8 ewentualnie B6, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi Edytowane 29 Listopada 2015 przez boguc
tomaszstn Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jak najbardziej B4 nadaje się do 1BA, nawet Bilstein B6, B8 raczej nie.
Wandej Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mam na sprzedaż sprinig 1BA bo leża po zmianie właśnie z Eibach kolory: B4 będzie raczej ok pod 1BA , do skróconego skoku to B8 ewentualnie B6, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi Bilstein robi amorki b4 do 1ba i b4 sport pod 1be
Ans Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Mam na sprzedaż sprinig 1BA bo leża po zmianie właśnie z Eibach kolory: B4 będzie raczej ok pod 1BA , do skróconego skoku to B8 ewentualnie B6, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi Bilstein robi amorki b4 do 1ba i b4 sport pod 1be czyli jak rozumiem moge smialo zmienic sprężyny na 1be ? szkoda ze nie porownalem amorkow ori do b4 sport :/ bo maja talerzyki podobno niżej od seryjnych 1BA? Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Ans
Wandej Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 B4 sport nie mają niżej talezykow. Tapnięte z SGS5
roman_tyk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 jakby co to tez mam zestaw 1ba na zbyciu, wagoowo powinno pasowac http://allegro.pl/zawieszenie-sprezyny-amortyzatory-audi-a4-1-8tq-i5842846031.html
Rekomendowane odpowiedzi