Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

turbina nie pracuje jak powinna - kto pomoże zrobić logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .nie wiedziałem ze spotkam się z tak trudnym problemem do rozwiązania.przeczytalem mnóstwo różnych forum i w sumie każdy mi napisze "zrób kolego logi" ale na dobra sprawę nigdy jeżdżąc 7 lat nie musiałem .teraz stoję przed sporym problemem.nie mam mocy .wymienione przewody podciśnienia zamontowana używana pompa vacum która ....na chwilę dala trochę mocy i sprawiła załączanie turba (wyczytalem ze oprócz serwa steruje podciśnieniem na N75 )teraz czy przed zrobieniem logów jeśli w ogóle się to uda są jakieś metody żeby ktoś napisał krok po kroku co sprawdzić. Turbo nie ciągnie w ogóle ale nie ma typowego notlaufa bo rozpędza się do ponad 120 ale nie na ciągu. Przez chwilę był ale to od ponad 2700 obr a to też nie tak.z kolega patrzylismy sztanga turbo chodzi przy odpalaniu.jeszcze musze podmienić n75 z n 18.gdy po zgaszeniu silnika zdejmowalem przewód z n75 idący do gruszki to zeszło powietrze.kur...de o co chodzi.i ostatnia sprawa.czy jak mi typ ustawial kat wtrysku bo słabo palił na zimnym mógł zbyt słaba dawkę paliwa dać? ?

Opublikowano

Kat wtrysku, a dawka paliwa to dwie różne sprawy.

Podłącz vaga, zobacz co wyskakuje. Podmień n75 (większość tdi ma taki sam n75 nie musi być z afna)

Zrób logi dynamiczne gr011.

Opublikowano
  • Autor

Vag będzie w pn i zamienię n75 z n 18 zobaczymy.jesli chodzi o logi to tak jak w temacie

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

za***isty film.dziekuje.prosta sprawa widzę szkoda ze nie mam Vag a Haha. W ostateczności kolegi szef ma może udostępni.

Mam błąd 00575 podmienialem N75 z N18 nic nie dało przepływomierz tez inny założyłem i d*pa.czy czas zajrzeć do środka turbo?sztanga pracuje ciśnienie na gruszce jest.WTF?

Opublikowano

Witam, u mnie podobnie.. Tylko że u mnie chodzi fajnie na każdym biegu, a na 4 ją odcina przy 130, 140km/h. Też nie mam pojecia czemu turbo ponoć jest jeszcze "sztywne", i przy 1,2,3 biegu jak puszczam sprzegło i chce zmienic bieg, to jest takie mieszanie powietrza jakby, moja pompa też poklejona to może coś z tym być.. no i pedał hamulca.. 3 razy dotkne i twardy..:/ co robić co..

Opublikowano

Jesli chcesz moge wykonać ci pełną diagnostyke za free jak cos to PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, u mnie podobnie.. Tylko że u mnie chodzi fajnie na każdym biegu, a na 4 ją odcina przy 130, 140km/h. Też nie mam pojecia czemu turbo ponoć jest jeszcze "sztywne", i przy 1,2,3 biegu jak puszczam sprzegło i chce zmienic bieg, to jest takie mieszanie powietrza jakby, moja pompa też poklejona to może coś z tym być.. no i pedał hamulca.. 3 razy dotkne i twardy..:/ co robić co..

up@@@@@@@@@

Opublikowano

Róbcie logi