mravel Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Szukam danych dwoch srob - plastikowa dosc duzy plaski lepek z szeroka zintegrowana podkladka, zakonczona grotem. Sluzy m.in. jako jedno z mocowań nadkola - metalowa, dosc krotka z dziwnym szerokim gwintem, sluzy do polaczenia zderzaka z oslona silnika
Gość Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Rozkrecalem passata ostatnio i mam tych srubek troche jak cos padaj maila podesle ci fotki jak znajdziesz cos dla siebie to dam ci je za darmo.
Seta-1.8t Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3217143435340-RP150110-O18396-oslona-silnika|skrzyni.htmlchyba o to tobie chodziło
mravel Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Seta - wiem, kupowałem kiedyś, ale teraz potrzebuje dosłownie 2 śrubek z zestawu i nie uśmiecha mi się znów kupować set za 30 zł na alledrogo. Zresztą na zdjęciu tego zestawu jest tylko jedna z potrzebnych mi śrubek.
Rekomendowane odpowiedzi