dawid9040 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam . mam problem i myśle że mi pomożecie otóż chodzi o to ze jak wskaźnik paliwa dochodzi albo jest na ostatniej białej kresce to zaczyna świrować i czasami wcale nie wstaje a czasami wstanie ale tylko delikatnie . odłącze akumulator i wszystko wraca do normy ale niestety tylko na chwile . a jak zatankuje połowe albo pełny zbiornik to nie ma żadnych problemów dopóki nie dojdzie do tej ostatniej białej kreski. a4 b6 2001 r 1,9 awx . Pozdrawiam i góry Dziękuje za odp.
Arkadiush Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam . mam problem i myśle że mi pomożecie otóż chodzi o to ze jak wskaźnik paliwa dochodzi albo jest na ostatniej białej kresce to zaczyna świrować i czasami wcale nie wstaje a czasami wstanie ale tylko delikatnie . odłącze akumulator i wszystko wraca do normy ale niestety tylko na chwile . a jak zatankuje połowe albo pełny zbiornik to nie ma żadnych problemów dopóki nie dojdzie do tej ostatniej białej kreski. a4 b6 2001 r 1,9 awx . Pozdrawiam i góry Dziękuje za odp. miałem podobnie ale w B5 i to był odpięty pin lub kostka sprawdź najpierw to może uda się
dawid9040 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam . mam problem i myśle że mi pomożecie otóż chodzi o to ze jak wskaźnik paliwa dochodzi albo jest na ostatniej białej kresce to zaczyna świrować i czasami wcale nie wstaje a czasami wstanie ale tylko delikatnie . odłącze akumulator i wszystko wraca do normy ale niestety tylko na chwile . a jak zatankuje połowe albo pełny zbiornik to nie ma żadnych problemów dopóki nie dojdzie do tej ostatniej białej kreski. a4 b6 2001 r 1,9 awx . Pozdrawiam i góry Dziękuje za odp. miałem podobnie ale w B5 i to był odpięty pin lub kostka sprawdź najpierw to może uda się kolego a przy czym to sprawdzić ?
Arkadiush Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam . mam problem i myśle że mi pomożecie otóż chodzi o to ze jak wskaźnik paliwa dochodzi albo jest na ostatniej białej kresce to zaczyna świrować i czasami wcale nie wstaje a czasami wstanie ale tylko delikatnie . odłącze akumulator i wszystko wraca do normy ale niestety tylko na chwile . a jak zatankuje połowe albo pełny zbiornik to nie ma żadnych problemów dopóki nie dojdzie do tej ostatniej białej kreski. a4 b6 2001 r 1,9 awx . Pozdrawiam i góry Dziękuje za odp. miałem podobnie ale w B5 i to był odpięty pin lub kostka sprawdź najpierw to może uda się kolego a przy czym to sprawdzić ? licznik wypnij i sprawdź czy piny i kostki są dobrze doczepione
Rekomendowane odpowiedzi