jacek70 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Koledzy Pojawiła się ikona przepalonej żarówki i napis Rücklicht links. Jednak wszystkie żarówki świecą , nic nie brakuje. Co jest tego powodem ? Ktoś miał coś takiego ?
Michał139 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 żarówka wstecznego lewa strona, może wystarczy żarówkę wyciągnąć i włożyć
sQbaniutki Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ten napis oznacza coś z tylnym lewym światłem.
jacek70 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ten napis oznacza coś z tylnym lewym światłem. Wiem co oznacza ten napis ,jednak jak pisałem u mnie wszystkie żarówki jakie mam w lewej lampie świecą. Dlatego nie wiem gdzie szukać ?
sQbaniutki Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Miałem coś podobnego tylko że z poziomowaniem ksenonów.Na fisie komunikat że nie działa poziomowanie-a działało.Pomogło rozłączenie i ponowne złączenie wtyku do lampy.
jacek70 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Miałem coś podobnego tylko że z poziomowaniem ksenonów.Na fisie komunikat że nie działa poziomowanie-a działało.Pomogło rozłączenie i ponowne złączenie wtyku do lampy. Sprawdzę jutro.
jacek70 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 I nadal lipa. Wszystkie żarówki świecą, kostkę lampy przeczyściłem a błąd spalonej żarówki nadal świeci. Co radzicie?
kdawid Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 wszystkie żarówki a takich parametrach jak powinny być? Jeżeli tak to do sprawdzenia w pierwszej kolejności styki w kostkach w lampie i MCE. Najlepiej je jakimś kontaktem pociągnąc
jacek70 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Udało się. Wymieniłem żarówkę (21W+5W) w której obydwa włókna świeciły i błąd zniknął. Możliwe że ze starości straciła wymagany opór. Dziękuję za sugestie. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez jacek70
Rekomendowane odpowiedzi