marcin_audi_20 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witam niestety spotkała mnie ta przykra sytuacja, zgubiłem kluczyk. Kolega pomógł mi auto otworzyć jakimś wytrychem czy czymś takim, nie ważne. Nic nie uszkodził, centralny zamek po otwarciu odblokował wszystkie zamki i auto jest otwarte. Moje pytani jest takie. (zależy mi na łatwiejszym. tańszym i szybszym rozwiązaniu) Czy na podstawie stacyjki dorobić klucz ? (około 200 zł + pilot jakieś 120 zł) Czy może zakupić drugą używaną stacyjkę z kluczem wymontować tą co teraz mam zamontować tą kupioną i pozostałoby tylko wprowadzić, zaprogramować klucz (ten zakupiony) w Vagu do systemu ? (około 100 używana stacyjka i kluczyk z pilotem) zależy mi teraz tylko na tym aby odpalić samochód i otwierać go z pilota w kluczyki. Proszę was o rady dziękuję Edytowane 5 Grudnia 2015 przez marcin_audi_20
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 wyjmij zamek z drzwi i dorób klucz pod niego.Ogólnie koszt okolo 500-600 zl trza liczyc na gotowo
marcin_audi_20 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 wyjmij zamek z drzwi i dorób klucz pod niego.Ogólnie koszt okolo 500-600 zl trza liczyc na gotowo to rozwiązanie jest zupełnie nie właściwe, jakieś inne pomysły ?
OskiUK Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wymiana wszystkich zamkow i licznika. Nie doprogramujesz kluczyka z innego auta do obecnego, nie za ta cene.
kdawid Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Za wszystkie zamki z kluczykiem i licznikiem też mało nie zapłaci. Jeszcze zależy jaki licznik ?
error32856 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 ASO dorobią kluczyki według Vin ale koszt bendzie spory
Rekomendowane odpowiedzi