Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż tylnej lampy - prawa strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pomoże ktoś z instrukcją jak zdemontować tylną lampę z prawej strony by wymienić żarówkę?? (nie ta w klapie bagażnika)

Z góry dzięki!

Opublikowano
  • Autor

Super dzięki szukałem uwierz mi ale nie mogłem znaleźć nic do b8, wiedziałem ze ściąga się tą zawleczkę ale nie o tym plastiku co jest wyżej !

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

A jak się dostać do prawej lampy w sedanie? U mnie wnęka (bez siatki) nie jest otwierana.

Opublikowano

A jak się dostać do prawej lampy w sedanie? U mnie wnęka (bez siatki) nie jest otwierana.

obie wnęki w sedanie są otwierane (przynajmniej 2008), z lewej jest navi i wzmacniacz a z prawej na dole np. sterownik parktronica itd

pociągnij mocniej i powinno wyjść, wszystko na wciskach, otwierałem kilka razy i schodziło bezproblemowo, tylko troszkę siły

Opublikowano

Masz racje, u mnie obie tez się otwierają, moje nie dopatrzenie

Dzięki za pomoc ;-)

Edytowane przez pawel_wwy

• 3 lata później...
Opublikowano

Odkopuję temat, chciałem zdjąć lampę bo przymierzam się do wymiany żarówek wstecznego na ledy, ale mam problem z wyciągnięciem lampy. Wykręciłem tą 'śrubę' i połowa lampy się rusza ale coś chyba jeszcze trzyma, czy jest tam jakiś zatrzask czy coś co trzeba popchnąć? Poddałem się bo nie chce czegoś połamać. BTW na 1 zdj, co jest zaznaczone zielonym kółkiem?

Opublikowano
2 godziny temu, davis693 napisał:

Odkopuję temat, chciałem zdjąć lampę bo przymierzam się do wymiany żarówek wstecznego na ledy, ale mam problem z wyciągnięciem lampy. Wykręciłem tą 'śrubę' i połowa lampy się rusza ale coś chyba jeszcze trzyma, czy jest tam jakiś zatrzask czy coś co trzeba popchnąć? Poddałem się bo nie chce czegoś połamać. BTW na 1 zdj, co jest zaznaczone zielonym kółkiem?

Po odkręceniu śruby od strony bagażnika, lampa trzyma się jeszcze na dwóch bolcach, na które jest wciśnięta. Trzeba ciągnąć do tyłu i musi wtedy zejść. Za zielonym kółkiem, pod zaślepką jest śruba zderzaka, bez znaczenia dla lampy ?

lampa1.png