buka1207 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć zastanawiam się dlaczego nie działa grzanie lusterek "brak w wyposażeniu?!" bezpiecznik/maty zjarane? możecie mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za grzanie lusterek
marcin_franz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć zastanawiam się dlaczego nie działa grzanie lusterek "brak w wyposażeniu?!" bezpiecznik/maty zjarane? możecie mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za grzanie lusterek Amasz w ogóle maty grzewcze w lusterkach?
buka1207 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Cześć zastanawiam się dlaczego nie działa grzanie lusterek "brak w wyposażeniu?!" bezpiecznik/maty zjarane? możecie mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za grzanie lusterek Amasz w ogóle maty grzewcze w lusterkach?Właśnie nie jestem pewny ale powinny być przy takim wyposażeniu
buka1207 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dasz jakąś radę jak się do tego zabrać odkręcić całe lusterko czy da radę tylko szkiełko wyciągnąć?
marcin_franz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Skieruj szkło maksymalnie w górę lub dół, następnie złap za nie i zdecydowanie pociągnij.
buka1207 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nic nie urwe,to jest na jakiś zatrzaskach?
marcin_franz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie powinieneś urwać. Trzyma się na zatrzaskach
eliksir3 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mam podobne pytanie, u mnie w a4 b7 są kable wyciągnięte pod wkład z matą grzewczą, niestety na chwilę obecną nie posiadam wkładów grzewczych i nie wiem czy kupno wkładów grzanych pomoże bo sprawdzałem czy jest jakieś napięcie w tych przewodach i właśnie nie było. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystko jest OK. Jest szansa na posiadanie ogrzewanych lusterek ???
Rekomendowane odpowiedzi