TazzIsBack Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Serwus! Niecały tydzień temu kupiłem Audi A4 B5 98r i zauważyłem dopiero dziś (brak czasu), że drzwi pasażera z przodu ciężko się zamykają - trzeba naprawdę mocno trzasnąć by weszły normalnie. Gdy je zamykam powoli to się nie domykają, a do górnej krawędzi ramy brakuje jakiegoś centymetra, może nieco mniej. Gdy się trzaśnie jest gitarka, wszystko szczelne (groźny test na auto myjni ), ale chciałbym je podnieść. Jak to zdziałać? Pozdrowionka
jacek70 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sprawdź czy zawias drzwi nie ma luzu. Podejrzewam że ma a wtedy wymiana.
Michał RdoM Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sprawdź czy zawias drzwi nie ma luzu. Podejrzewam że ma a wtedy wymiana. Czy orientujesz się, który z zawiasów częściej się wyrabia? Wolę wymienić ten bardziej prawdopodobny w pierwszej kolejce niz kupować oba, tym bardziej że na Allegro znalazłem tylko jeden dolny przedni lewy i kosztuje 70 zł + przesyłka
Rekomendowane odpowiedzi