Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Koszt wymiany pompy oleju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam się do wymiany pompy oleju. Jakiego kosztu powinienem się spodziewać? Chodzi mi o to, żeby nie dać się naciągnąć, ale też, żeby nie było podejrzanie tanio. Czy przy wymianie pompy należy jeszcze jakieś elementy wymienić?

Opublikowano

Przymierzam się do wymiany pompy oleju. Jakiego kosztu powinienem się spodziewać? Chodzi mi o to, żeby nie dać się naciągnąć, ale też, żeby nie było podejrzanie tanio. Czy przy wymianie pompy należy jeszcze jakieś elementy wymienić?

w zaleznosci od mechaniora ale to nie sa male pieniadze jak nie robisz u znajomka.... ja tez mialem wymieniac.... nawet kupilem u dzika pompe febi a okazalo sie ze napinacz no i pompa mi sie teraz ostała.... mam ja jeszcze do schandlowania ....

Opublikowano

200-250 liczą za zwalenie miski do tego zabawe z pompa plus minus 100, szacunkowo możemy podać kwotę 300-400zl w zależności od mechaniora lokalizacji i napotkanych problemów po drodze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za robote zapłaciłem 200zł ale wymieniałem przy okazji wszystkie filtry, olej i bodajże jeszcze jakiś glamot mały :)

+ Założyłem pompę FEBI 30k zrobione i bezproblemowo na razie

Opublikowano

znajomy bierze 200

Opublikowano

Ja za robote zapłaciłem 200zł ale wymieniałem przy okazji wszystkie filtry, olej i bodajże jeszcze jakiś glamot mały :)

+ Założyłem pompę FEBI 30k zrobione i bezproblemowo na razie

Cześć. Ja za nową pompę płaciłem 250 zł do tego wymiana oleju i filtry, czyszczenie miski w sumie wszystko uczyniło mnie 600 zł.