Mateuszek1001 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 To w sumie każdego indywidualna sprawa na czym jeździ, wiele jednak osób z forum i nie tylko zauważyły różnice między castrolem a innymi olejami. Np głosna praca silnika, branie oleju itd. Po zmianie na inną markę problemow nie vbyło. Nie chce się z nikim kłócić o to kto ma rację, bo i niby po co.
.Pablo. Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 90% komentuje Castrola bo kolega kolegi usłyszał tak od następnego kolegi.;-) Lałem Castrola i nigdy nie było żadnego kłopotu silnik w środku czysty. Co do wymiany oleju po 3 tygodniach bez sensu. Wymień za 10 tys i będzie ok.
rybkapawel Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 90% komentuje Castrola bo kolega kolegi usłyszał tak od następnego kolegi.;-) Lałem Castrola i nigdy nie było żadnego kłopotu silnik w środku czysty. Co do wymiany oleju po 3 tygodniach bez sensu. Wymień za 10 tys i będzie ok. Tak też postanowiłem Witam, zrobiłem 10tyś na tym castrolu 10W40 i czas wymienić na jakiś normalny olej. Pytanie brzmi, na jaki...? Chcę zalać pełen syntetyk, co waszym zdaniem jest stosunkowo tanią ale dobrą alternatywą?
arre Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 90% komentuje Castrola bo kolega kolegi usłyszał tak od następnego kolegi.;-) Lałem Castrola i nigdy nie było żadnego kłopotu silnik w środku czysty. Co do wymiany oleju po 3 tygodniach bez sensu. Wymień za 10 tys i będzie ok. Tak też postanowiłem Witam, zrobiłem 10tyś na tym castrolu 10W40 i czas wymienić na jakiś normalny olej. Pytanie brzmi, na jaki...? Chcę zalać pełen syntetyk, co waszym zdaniem jest stosunkowo tanią ale dobrą alternatywą? Uderzaj do Dzik-a doradzi i sprzeda w dobrej cenie
Rekomendowane odpowiedzi