Jog Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam Wie ktoś jak ustawić poprawnie kąt natarcia wycieraczek? Miałem oryginalne bosch aero ale pióra się skończyły to zakupiłem Valeo i jak jest szyba mokra to dobrze usuwają wodę ale przy mżawce to strasznie ,,tłuką" w szybę.
kubix9417 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam, widze ze kolega z okolic co do problemu podjedz do ASO w Krosnie ustawią Ci za drobną opłatą, ja szukalem po serwisach ale kazdy "wymien ramiona" wiec podjechałem do Aso, ceny nie pamietam, ale na pewno nie wiecej niz flacha 0.7 weź pod uwage rowniez zatarty silniczek wycieraczek, jesli tego nie robiłeś jeszcze to najlepiej to zregeneruj a poźniej kąt natarcia Pozdrawiam
Jog Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki za informacje, a które dokładniej aso?, wycieraczki chodzą lekko wiec silniczek raczej jeszcze się nie zaciera. Pozdrawiam
kubix9417 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 AsoVW obok lidla, niedaleko "maka"
myrmex Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 mój mechanior twierdzi że przy aero nie ustawia się kąta natarcia
Rekomendowane odpowiedzi