boban Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam! Mam pytanko czy ktoś zna ten warsztat z dobrej ( ewentualnie ze złej ) strony? Podaje namiary : Elektronika i Mechanika Samochodowa Tomasz Kuna 42-600 Tarnowskie Góry ul. Sobieskiego 23 http://www.autoelektronika.com.pl/kontakt.htm Ewentualnie co możecie polecić w tym temacie w okolicach Zabrza. Generalnie chodzi mi diagnostykę silnika ale i mechanika by się przydala. temat przeniesiony z działu silniki diesla, bo to nie jego miejsce -> edit by wiki
Peter Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Znam ten warsztat i bardzo go polecam. Specjalizuja sie tylko w grupie VW. Wymienialem u nich rozrzad i zrobili to dosc sprawnie. Cen moze nie maja jakis bardzo niskich, ale stosunek jakosci wykonanej pracy do ceny jest odpowiedni. W okolicy TG jest to jeden z lepszych warsztatow zajmujacych sie Audi i VW :biggrin:
boban Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 Dzięki za info , niedługo się tam wybieram a potem chipowanko [ Dodano: 10-02-2007, 16:52 ] Cen moze nie maja jakis bardzo niskich, :biggrin: Ale rozumiem że są tańsi od ASO, a jeśli mozna ile Cię skasowali za rozrząd jeśli to nie tajemnica :biggrin:
Peter Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Do ASO to nie ma nawet co porownywac bo oni daja 200% marzy... Teraz nie powiem ci ile zaplacilem bo nie mam przy sobie rachunku. Nie byla to na pewno niska kwota, bo jakiejs czesci rozrzadu juz Audi nie produkuje i musieli to przerobic by nowsza czesc przypasowac. Nie wie czy to nie bylo cos ponad 600 zl ale cena glownie zalezala od czesci. Co do chipowania to u nich tez jest oferta chiptronica, ale to chyba kompa im wysylaja
boban Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 Oki dzięki. Jak pojadę ze swoją A4 to dam znać jakie odczucia . Fakt oni są przedstawicielem VTG i chipuja autka ale ceny tej przyjemności maja jak dla mnie zaporowe.
kusztyk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I jak po wymianie? Sam chce oddać tam jutro moja a4 do wymiany rozrządu. Cena za kompletny rozrząd to 980 na org częściach. Moja audi to a4 b6 131PS Silnik awx
Rekomendowane odpowiedzi