Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Demontaż listw ozdobnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: jest ktoś może z okolic Rybnika i demontował wszystkie listy ozdobne z wnętrza Audisia ? :D Jeżeli tak i byłby chętny pomóc w owym demontażu ( za flaszke ) to proszę o odezwanie się na priv :D Sam sie panicznie boje tego cholerstwa tykać bo podobno łatwo zaczepy rozpierniczyć a ja nie słynę z finezji :D Pozdrawiam :banan:

Opublikowano

Kup sobie flaszkę i ściagaj powoli a zejdzie :P nie ma mecyji z takimi elementami :P

Opublikowano

Jak sobie kupie flaszkę to zamiast listw to zdemontuje licznik :banan:

Opublikowano

Przynajmniej wszytsko będzie pod napięciem %%%% :v dasz rade sam nie trzeba ci nikogo do tej operacji chyba że chcesz sie nakutać z jakimś klubowiczem haha :decayed:

Opublikowano

To kolego mnie zdemaskowałeś :D Spróbuje to w najbliższym czasie zdemontować :naughty:

Opublikowano

Demontaż jest prosty, jedynie tą długą listwe z kokpitu gorzej się ściąga bo jeden z klipsow jest nad konsolą środkową, która trzeba rozebrać [emoji14] ja to dawno temu robiłem i jak zakładałem je z powrotem to tego klipsa nie zakladalem. Listwa jest na tyle sztywna ze nic nie odstaje

Opublikowano

No nic koledzy po swietach biore sie do roboty :) Ile wam to srednio zajelo ? :D

Opublikowano (edytowane)

Hmmmm mi ok godziny na zdjęcie z drzwi i tak z godzinę na tą z kokpitu bo trzeba tunel i konsolę rozbierać

Edytowane przez A4-Tomek
Opublikowano

No to w koncu dekory zdjete i oblepione ,,Carbonem" :D Troche zabawy bylo i pomoc ojca okazala sie niezbedna :D Demontaz + montaz + obklejanie = 6h roboty a efekt super :D

Opublikowano

z listwa środkowa nad tunelem można oszukać w ten sposób z tym ostatnim zaczepem żebym nie demontować konsoli, wkładasz szmatkę z dwóch stron i jednym energicznym ruchem ciągniesz, zaczep wychodzi bez uszkodzeń, a jak pisali poprzednicy, nie ma on wpływu na estetykę po złożenie.