Czarny3211 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam jest ktoś może z okolic Rybnika i demontował wszystkie listy ozdobne z wnętrza Audisia ? Jeżeli tak i byłby chętny pomóc w owym demontażu ( za flaszke ) to proszę o odezwanie się na priv Sam sie panicznie boje tego cholerstwa tykać bo podobno łatwo zaczepy rozpierniczyć a ja nie słynę z finezji Pozdrawiam
Kazek 1.9 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kup sobie flaszkę i ściagaj powoli a zejdzie nie ma mecyji z takimi elementami
Czarny3211 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jak sobie kupie flaszkę to zamiast listw to zdemontuje licznik
Kazek 1.9 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Przynajmniej wszytsko będzie pod napięciem %%%% :v dasz rade sam nie trzeba ci nikogo do tej operacji chyba że chcesz sie nakutać z jakimś klubowiczem haha
Czarny3211 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 To kolego mnie zdemaskowałeś Spróbuje to w najbliższym czasie zdemontować
A4-Tomek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Demontaż jest prosty, jedynie tą długą listwe z kokpitu gorzej się ściąga bo jeden z klipsow jest nad konsolą środkową, która trzeba rozebrać [emoji14] ja to dawno temu robiłem i jak zakładałem je z powrotem to tego klipsa nie zakladalem. Listwa jest na tyle sztywna ze nic nie odstaje
Czarny3211 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 No nic koledzy po swietach biore sie do roboty Ile wam to srednio zajelo ?
A4-Tomek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Hmmmm mi ok godziny na zdjęcie z drzwi i tak z godzinę na tą z kokpitu bo trzeba tunel i konsolę rozbierać Edytowane 28 Grudnia 2015 przez A4-Tomek
Czarny3211 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 No to w koncu dekory zdjete i oblepione ,,Carbonem" Troche zabawy bylo i pomoc ojca okazala sie niezbedna Demontaz + montaz + obklejanie = 6h roboty a efekt super
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 z listwa środkowa nad tunelem można oszukać w ten sposób z tym ostatnim zaczepem żebym nie demontować konsoli, wkładasz szmatkę z dwóch stron i jednym energicznym ruchem ciągniesz, zaczep wychodzi bez uszkodzeń, a jak pisali poprzednicy, nie ma on wpływu na estetykę po złożenie.
Rekomendowane odpowiedzi