Bartekbula Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gdzie we Wrocławiu montują kamery cofania jaka kamerkę najlepiej wybrać chcę zamontować w miejscu oświetlenia tablicy Pozdrawiam
Maciasp Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 trochę odgrzewam temat montują na krzemienieckiej 1 kabo auto
szczuraz Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 na krzemienieckiej 1 kabo auto Również polecam.
instruktor83 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 na krzemienieckiej 1 kabo auto Również polecam. montowałeś u siebie? jaki koszt?
szczuraz Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ja sie u nich tylko zaopatruje w manele. Gość jest ogarnięty widziałem jego prace. Nie było do czego się przyczepić. Wszystko lutowane i izolowane jak sztuka nakazuje. Żadnych szybkozłączek, złodziejek itp, plastiki starannie zamontowane.
Maciasp Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja sie u nich tylko zaopatruje w manele. Gość jest ogarnięty widziałem jego prace. Nie było do czego się przyczepić. Wszystko lutowane i izolowane jak sztuka nakazuje. Żadnych szybkozłączek, złodziejek itp, plastiki starannie zamontowane. Potwierdzam w 100%
Rekomendowane odpowiedzi