Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wejście usb - radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ciężko mi sprecyzować nazwę tego tematu, ale z tego co patrzyłem to nigdzie nie znalazłem tego typu temat. Posiadam radio chorus II, kaseciak. Boli mnie trochę ten fakt, bo jeszcze z płyty CD przeżyłbym... I oczywiście mój problem polega na tym, że chciałbym zrobić, kupić coś, dzięki czemu mógłbym swobodnie słuchać sobie muzy z pendrajwa (ewentualnie karty sd). Mógłbym zakupić radio, nawet mam pioneera, ale chciałbym też zachować oryginalny wygląd... Mam transmiter FM, ale są lekkie zakłócenia i dzwięk jest zupełnie inny niż oryginalny z radia... Są też emulatory cd, inaczej zwane carlinkami, ale ich cena trochę mnie przeraża... Znacie jakieś urządzienia, dzięki którym można słuchać muzy z pendrajwa lub karty sd?

Opublikowano

Może wymiana na Concert II ?

Opublikowano
  • Autor

Też brałem to pod uwagę, ale jednak byłbym za możliwością słuchania muzy z pendrajwa lub jak wcześniej wspomniałem - karty SD, za dużo zachodu jest z tymi płytami, kupować ciągle i nagrywać na nowo, na pendrajwie zmieści się duuuuuużo więcej i jest o wiele wygodniejszy

Opublikowano
  • Autor

Żebym gdzie kolwiek znalazł używkę to bym brał bez zastanowienia... A tak kurde cały czas się zastanawiam

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że nie używka (w sensie taniej...), bo jakby nie patrzeć to tylko i wyłącznie głupie słuchanie muzy z pendrajwa