Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] ANGEL EYES...do czego ta blaszka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

kupiłem ANGEL EYES i zomontowałem je w aucie i nie wiem tylko do czego służy ta blaszka zaznaczona na zdjęciu? czy jest to jakis uchwyt który należy przykrecic czy jak? może wy bedziecie wiedziec

oto zdjecie:

http://fotohub.pl/view/db6cb6b7dbf60ca88383f3c1e28ceff3

pozdrawiam

Opublikowano

dostanie Ci się zaraz za te lampy :polew:

a co do tej blaszki to raczej zaczep to nie jest bo montowane one były na dwóch górnych i od doł :kox:

Opublikowano
  • Autor

każdy zakłada to co mu sie podoba :chytry: na dole też jest przykrecane śrubką ?

Opublikowano

powiem Ci tak...

wiem to bo mi też się dostało :polew:

Opublikowano

To jest tez zaczep boczny do którego sa przymocowane kierunki w seryjnych lampach dzielonych ..

Opublikowano

każdy zakłada to co mu sie podoba :chytry: na dole też jest przykrecane śrubką ?

Chodzi o to, że jak pojeździsz na tych lampach w nocy to będziesz chciał wrócić do swoich starych poczciwych Valeo, dlatego proponuję nie sprzedawaj ich :cool1:

Opublikowano

no ale ksenon w nich przecież nie jest taki zły :wink4:

Opublikowano

Chyba dopuki Ci szkła nie odpadną :polew: Te lampy tylko ładnie wyglądają, a o jakosci to szkoda mówić.

Opublikowano
  • Autor

To jest tez zaczep boczny do którego sa przymocowane kierunki w seryjnych lampach dzielonych ..

a może wiesz jak to przykręcic? bo nie mogę sie dostac do tego zaczepu? a lampy juz założone i przykręcone z góry na dwie srubki

Opublikowano

Chyba dopuki Ci szkła nie odpadną :polew: Te lampy tylko ładnie wyglądają, a o jakosci to szkoda mówić.

Wtrącę się w temat.Czyli nie opłaca się kupować Angel Ayes ?Mam zamiar właśnie kupić z czasem takie lampki tylko się jeszcze zastanawiam.
Opublikowano

a może wiesz jak to przykręcic? bo nie mogę sie dostac do tego zaczepu? a lampy juz założone i przykręcone z góry na dwie srubki

Jak mogłeś je zamontować jak przykręcasz je do tej blaszki,a blaszkę wcześniej montujesz na śrubkę pod starym kierunkiem....
Opublikowano

Wtrącę się w temat.Czyli nie opłaca się kupować Angel Ayes ?Mam zamiar właśnie kupić z czasem takie lampki tylko się jeszcze zastanawiam.

Zrób coś takiego i nie wydawaj niepotrzebnie kasy :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_reflektory_poliftowe_w_chrom_czy_czarny_mat-t51586.0.html

Opublikowano

Możesz kupić Angele ale nie takie. Jak już to FK bo te to dziadostwo :wink4:

Opublikowano

Dzięki koledzy za radę.Rytel zrób fotkę jak założysz lampy i wrzuć jak się prezentuje oraz jak wieczorem świecą. :)

Opublikowano

Dzięki koledzy za radę.Rytel zrób fotkę jak założysz lampy i wrzuć jak się prezentuje oraz jak wieczorem świecą. :)

Nie chcesz tego widzieć :polew: Sam dość długo przerabiałem temat lamp i na początku też mi się te Sonary podobały ale zmądrzałem. Nie zrób błędu jak Rytel i nie kupuj Sonarów, bo widzę że masz taki zamiar skoro pytasz o zdjęcia. Podpowiem Ci tak żebyś nie żałował:

- jeżeli nie musisz mieć Angel Eyes to bierz najładniejszą opcję do B5 czyli ori valeo, ewentualnie zamienniki Depo:

http://www.allegro.pl/item480537279_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_depo.html

- jeżeli to muszą być Angel Eyes, uparłeś się na nie i nie możesz bez nich żyć to bierz FK:

http://www.allegro.pl/item488587341_lampy_przednie_audi_a4_99_01_chrom_angel_eyes.html

Sam mam ori valeo i jeżeli zrobisz tak jak ja to będziesz naprawdę zadowolony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

moze te żarówki co siedza w nich nie świecą za ciekawie, ale ma zamiar kupic te żarówki

http://www.allegro.pl/item467683513_zarowki_kpl_osram_night_breaker_h1_90_wroclaw.html

szwagier tez ma Angel Eyes i wymienił na te zarówki, naprawde duza róznica jest

fotka jak teraz to wygląda:

http://fotohub.pl/view/fbbc0d50a4f6993621f4605567737421

Opublikowano

Pokaż lepiej jak to świeci a nie jak wygląda na samochodzie :polew:

Opublikowano

Pokaż lepiej jak to świeci a nie jak wygląda na samochodzie :polew:

Szczególnie pamietaj aby kierunki włączyć :wink4:

Opublikowano

Możesz kupić Angele

:decayed: :gwizdanie:

no ale ksenon w nich przecież nie jest taki zły :wink4:

..oby świecił prawidłowo :wink4:

Opublikowano

Dibo te lampki Depo wejdą do mojego auta z 97r?Chyba jednak będą Ori Valeo :) dziękówka za dobrą rade