Opublikowano 28 Października 201015 l Co do Hulkenberga, to nie on sie rozkręca, a Williams A co do Kovalainena, to mam większy respekt dla niego, niz np. Vettela. Może nie jest jakiś nadzwyczajnie błyskotliwy, ale jeżdzi bardzo równo i poprawnie. Nie popełnia głupich błędów, czego nie można powiedzieć o tym drugim No masz rację, ale widzisz - Hulkenberg "nadąża" za rozwojem bolidu i widać progres na zasadzie: coraz lepszy bolid-coraz lepsze wyniki. Czyli bolid Williamsa jeszcze nie osiągnął poziomu, na którym Hulkenbergowi zabraknie umiejętności. Bo ta granica w jego przypadku na razie jest niewiadomą Popatrz na jego wyniki w tym roku: http://www.formula1.com/results/driver/2010/840.html Druga część sezonu to już baaardzo przyzwoite pozycje i w Q2/Q3, i na mecie. Kovalainen fakt, nie popełnia błędów, ale nie potrafi jeździć szybko. To wyszło własnie w okresie, gdy jeździł z Lewisem w McLarenie: Lewis sezon 2008: http://www.formula1.com/results/driver/2008/828.html Heiki sezon 2008: http://www.formula1.com/results/driver/2008/813.html Przepaść.
Opublikowano 28 Października 201015 l Kovalainen jest raczej spokojnym kierowcą, taki typ - dojechać do mety i zdobyć punkty. Natomiast Hulkenberg posiada bardziej duszę wojownika i przynajmniej walczy o pozycje. Gdybym miał obstawiać to zdecydowanie Hulkenberg.
Opublikowano 28 Października 201015 l Kovalainen jest raczej spokojnym kierowcą, taki typ - dojechać do mety i zdobyć punkty. Natomiast Hulkenberg posiada bardziej duszę wojownika i przynajmniej walczy o pozycje. Gdybym miał obstawiać to zdecydowanie Hulkenberg. Ale obstawiać co?
Opublikowano 28 Października 201015 l Kovalainen jest raczej spokojnym kierowcą, taki typ - dojechać do mety i zdobyć punkty. Natomiast Hulkenberg posiada bardziej duszę wojownika i przynajmniej walczy o pozycje. Gdybym miał obstawiać to zdecydowanie Hulkenberg. Ale obstawiać co? a to który jest lepszym kierowcą :gwizdanie:
Opublikowano 28 Października 201015 l Rozumiem, że chodzi o parkę Hulkenberg - Rosberg, bo to, że Robert jest od nich lepszy, nie ulega wątpliwości
Opublikowano 28 Października 201015 l Rozumiem, że chodzi o parkę Hulkenberg - Rosberg, bo to, że Robert jest od nich lepszy, nie ulega wątpliwości Hulkenberg - Rosberg jak najbardziej
Opublikowano 28 Października 201015 l Rozumiem, że chodzi o parkę Hulkenberg - Rosberg, bo to, że Robert jest od nich lepszy, nie ulega wątpliwości Hulkenberg - Rosberg jak najbardziej To jak już tak sobie "dywagujemy", to podaję moje osobiste zestawienie aktualnie najlepszych kierowców w stawce. Ciekaw jestem Waszych opinii i Waszych typowań: 1. Fernando Alonso / Scuderia Ferrari 2. Robert Kubica / Renault 3. Lewis Hamilton / McLaren Mercedes 4. Felipe Massa / Scuderia Ferrari 5. Sebastian Vettel / RBR Renault 6. Mark Webber / RBR Renault 7. Nico Rosberg / Mercedes GP 8. Jenson Button / McLaren Mercedes 9. Nico Hulkenberg / Williams-Cosworth 10. Kamui Kobayashi / BMW Sauber-Ferrari 11. Michael Schumaher / Mercedes GP 12. Adrian Sutil / Force India-Mercedes 13. Rubens Barrichello / Williams-Cosworth 14. Jaime Alguersuari / Scuderia Toro Rosso-Ferrari ... i reszta Aha, zapomniałem: Gdyby jeździł w tym sezonie, to byłby na miejscu drugim, zaraz za Fernando: Kimi Raikkonen
Opublikowano 28 Października 201015 l Robert pierwszy - wg mnie najmniej błędów w tym sezonie i tak, jestem stronniczy
Opublikowano 28 Października 201015 l Felipe Massa za wysoko wg mnie poniżej pierwszej piątki Pamiętaj, że w 2008 był przez 20 sekund Mistrzem Świata :> Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. Czasem brakuje mu woli walki, ale jeśli jedzie w czołówce - jedzie konsekwentnie swoje i nie daje się wyprzedzić i odebrać sobie pewnych punktów. Myślę, że jego słabsza forma w tym sezonie wynika z dwóch rzeczy: świadomości, że zespół stawia na Fernando oraz urazu psychicznego, jaki pozostał mu po zeszłorocznym wypadku ze sprężyną z Browna GP Rubensa. Nie zmienia to jednak faktu, że na przestrzeni ostatnich kilku lat to jeden z wyróżniających się kierowców.
Opublikowano 28 Października 201015 l Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku
Opublikowano 28 Października 201015 l Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku Na deszcz nie ma mocnych ( tegoroczna Korea na przykład czy Silverstone sprzed 3 lat, gdy i nasz Robcio popłynął w żwirek).
Opublikowano 28 Października 201015 l Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku Na deszcz nie ma mocnych ( tegoroczna Korea na przykład czy Silverstone sprzed 3 lat, gdy i nasz Robcio popłynął w żwirek). owszem Robcio wyleciał a masa wyleciał 6 razy to tak a propo twojego podniecania się tym gosciem...
Opublikowano 28 Października 201015 l Massa i Rosberg są tak blisko Roberta tylko ze względu na wpadki techniczne renault: zepsute pompy, urwane ośki, niedokręcone koła oraz brak kanału F przez większość sezonu. Inaczej Kubica walczyłby o 5 miejsce z Buttonem
Opublikowano 28 Października 201015 l Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku Na deszcz nie ma mocnych ( tegoroczna Korea na przykład czy Silverstone sprzed 3 lat, gdy i nasz Robcio popłynął w żwirek). owszem Robcio wyleciał a masa wyleciał 6 razy Ale to Massa ma zdecydowanie lepszy dorobek w swojej karierze. Fakt, że jeździ dłużej. Masz swoje zdanie, ja mam swoje. to tak a propo twojego podniecania się tym gosciem... Tak a propo podniecać to mnie może, ale jakaś fajna dupencja. Mylisz pojęcia.
Opublikowano 30 Października 201015 l http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=18925 podgląd na wyniki: http://rally.ficr.it/tab_schedule.asp?p_Anno=2010&p_Codice=316&p_Manifestazione=19&p_Gara=1
Opublikowano 30 Października 201015 l Massa i Rosberg są tak blisko Roberta tylko ze względu na wpadki techniczne renault: zepsute pompy, urwane ośki, niedokręcone koła oraz brak kanału F przez większość sezonu. Inaczej Kubica walczyłby o 5 miejsce z Buttonem taaa dobrze że Rosbergowi na węgrzech koło w pitstopie nie odpało i w japonii w trakcie wyścigu i w koreii webberowi nie zapomniało sie o hamulcach stając na drodze rosberga no ale przeciez tylko Robert ma pecha :gwizdanie: gdyby od wyscigu w barcelonie ewidentnie nie rozwijano bolidu pod Schumachera, to Rosberg byłby wyżej i od Roberta i od Massy i nawet Buttona, bo jest zwyczajnie od niego szybszy, a bolidy Mercedesa i McLarena na początku sezonu były bardzo porównywalne KAŻDY kierowca w stawce miał w niektórych wyścigach pecha, i pisanie, że gdyby nie pech Robert walczyły o 5-te miejsce z Buttonem, to jakieś pobożne życzenia fanatyków Roberta
Opublikowano 31 Października 201015 l nie zawiodłes mnie, nie spodziewałem się niczego więcej po twoim poście :>
Opublikowano 31 Października 201015 l http://www.sport.pl/moto/1,64997,8594961,Rajd_Trofeo_Maremma__Robert_Kubica_trzeci.html nieźle