Opublikowano 7 Listopada 201015 l Ale to już taka kufa tradycja - początek, jest ok, kogoś tam wyprzedzi, jedzie 4, czy 5; pierwsza seria pitstopów i nagle okazuje się, że jedzie 8 albo 10 :wallbash: strategia renault :notworthy: plus zero jakichkolwiek poprawek od wyścigu w spa
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Brak poprawek można znieśc o nic nie walczą . A wgl to kasy na to nie mają przez te wypadki Petrova ;D Ciekawe jak tam prace nad przyszlorocznym bolidzie
Opublikowano 7 Listopada 201015 l sercem za robsonem jestem, ale niestety (taki team) ale sympatią do alonso i brawo dla tego zawodnika [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________ Brak poprawek można znieśc o nic nie walczą . A wgl to kasy na to nie mają przez te wypadki Petrova ;D Ciekawe jak tam prace nad przyszlorocznym bolidzie w następnym sezonie pietrov wystartuje T75, szybkość ta sama, a by najmniej nie popsuje tak szybko :gwizdanie: ps na te zabawy pietrova kasa jest, nie bój żaby
Opublikowano 7 Listopada 201015 l No i ch... bombki strzelił..... VET | WEB | ALO. Czyli mamy finał w Abu-Dhabi
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Strategia Renault ... Paranoja Hamilton jechał z Hulkiem i Robertem i dojechał na 4 a robert na 9 ;/
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Ale w przyszłym roku znów finał na Interlagos: http://www.formula1.com/races/calendar_preview.html ...ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość
Opublikowano 7 Listopada 201015 l red bulllll zostanie mistrzem świata w konstruktorach na nie własnych silnikach nie wspomnę jakich może nam lotus pomoże za rok
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Strategia Renault ... Paranoja Hamilton jechał z Hulkiem i Robertem i dojechał na 4 a robert na 9 ;/ Normalnie jak za starych dobrych czasów BMW Sauber F1
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Strategia Renault ... Paranoja Hamilton jechał z Hulkiem i Robertem i dojechał na 4 a robert na 9 ;/ Normalnie jak za starych dobrych czasów BMW Sauber F1 albo i gorzej
Opublikowano 7 Listopada 201015 l red bulllll zostanie mistrzem świata w konstruktorach na nie własnych silnikach nie wspomnę jakich może nam lotus pomoże za rok To już nigdy nie będzie "ten" Lotus, co kiedyś, niestety...
Opublikowano 7 Listopada 201015 l wyscig porażka , jak ktos taki jak rosberg ktory w pit stopie jest 3 razy w tym jeden raz z 1 minute po neutralizacji ma 16 sekstraty do vetela a kubica ma 1 okrazenie straty bo utknal za safety car i mial tylko jeden pit stop , przepisy do bani i tyle to nie jest wyscig tylko ustawka
Opublikowano 7 Listopada 201015 l ha ha... wiecie co... jestem fanem... fakt... ale jakoś się tak zdarzyło że nie mogłem dziś oglądać... za to siedzie przy kompie... super relacja chłopaki - lepsza jak w radiu
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Autor Już Mają zastępce za Pietruszkę http://www.tvn24.pl/-1,1681302,0,1,putin-w-bolidzie-kubicy,wiadomosc.html BRAWO RED BULL :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 18:56_________________________________________________P.S przegrałem zakład [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 18:57_________________________________________________ !
Opublikowano 7 Listopada 201015 l No ja tez sie q... pogubilem w tej wyliczance - Rosberg 2 razy w PIT za SC i ukonczyl przed Kubica - chyba nie zrozumie o co biega
Opublikowano 7 Listopada 201015 l No ja tez sie q... pogubilem w tej wyliczance - Rosberg 2 razy w PIT za SC i ukonczyl przed Kubica - chyba nie zrozumie o co biega dokladnie bo sc jezdził około3 min okrazenie a ze kubica zaraz za nim ugrzązł , to takie jaja sa mozliwe-bo przepisy sa do bani
Opublikowano 7 Listopada 201015 l No ja tez sie q... pogubilem w tej wyliczance - Rosberg 2 razy w PIT za SC i ukonczyl przed Kubica - chyba nie zrozumie o co biega dokladnie bo sc jezdził około3 min okrazenie a ze kubica zaraz za nim ugrzązł , to takie jaja sa mozliwe-bo przepisy sa do bani Tak sie stało bo Robert przed samym wyjazdem SC został zdublowany i Rosberg mógł sobie jeszcze 5 razy zjeżdzać i tak by był przed Robertem i Schumim
Opublikowano 7 Listopada 201015 l najważniejszy błąd był zjazd Roberta na wymiane opon nie wiadomo po co :gwizdanie: Później wyjachał za wolniejszymi zawodnikami nie mogąc ich wyprzedzic tracąc pozycje na rzecz Rosberga i Schumachera którzy nie zmieniali opon
Opublikowano 7 Listopada 201015 l najważniejszy błąd był zjazd Roberta na wymiane opon nie wiadomo po co :gwizdanie: Później wyjachał za wolniejszymi zawodnikami nie mogąc ich wyprzedzic tracąc pozycje na rzecz Rosberga i Schumachera którzy nie zmieniali opon reno to dno w sprawie pit stopów