Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Hulkenberga, to nie on sie rozkręca, a Williams :decayed:

A co do Kovalainena, to mam większy respekt dla niego, niz np. Vettela. Może nie jest jakiś nadzwyczajnie błyskotliwy, ale jeżdzi bardzo równo i poprawnie. Nie popełnia głupich błędów, czego nie można powiedzieć o tym drugim :tongue4:

No masz rację, ale widzisz - Hulkenberg "nadąża" za rozwojem bolidu i widać progres na zasadzie: coraz lepszy bolid-coraz lepsze wyniki. Czyli bolid Williamsa jeszcze nie osiągnął poziomu, na którym Hulkenbergowi zabraknie umiejętności. Bo ta granica w jego przypadku na razie jest niewiadomą :D

Popatrz na jego wyniki w tym roku: http://www.formula1.com/results/driver/2010/840.html

Druga część sezonu to już baaardzo przyzwoite pozycje i w Q2/Q3, i na mecie.

Kovalainen fakt, nie popełnia błędów, ale nie potrafi jeździć szybko. To wyszło własnie w okresie, gdy jeździł z Lewisem w McLarenie:

Lewis sezon 2008:

http://www.formula1.com/results/driver/2008/828.html

Heiki sezon 2008:

http://www.formula1.com/results/driver/2008/813.html

Przepaść.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kovalainen jest raczej spokojnym kierowcą, taki typ - dojechać do mety i zdobyć punkty. Natomiast Hulkenberg posiada bardziej duszę wojownika i przynajmniej walczy o pozycje. Gdybym miał obstawiać to zdecydowanie Hulkenberg.

Opublikowano

Kovalainen jest raczej spokojnym kierowcą, taki typ - dojechać do mety i zdobyć punkty. Natomiast Hulkenberg posiada bardziej duszę wojownika i przynajmniej walczy o pozycje. Gdybym miał obstawiać to zdecydowanie Hulkenberg.

Ale obstawiać co? :cool1:

Opublikowano

Ale obstawiać co? :cool1:

a to który jest lepszym kierowcą :gwizdanie:

Opublikowano

Rozumiem, że chodzi o parkę Hulkenberg - Rosberg, bo to, że Robert jest od nich lepszy, nie ulega wątpliwości :naughty:

Opublikowano

Rozumiem, że chodzi o parkę Hulkenberg - Rosberg, bo to, że Robert jest od nich lepszy, nie ulega wątpliwości :naughty:

Hulkenberg - Rosberg jak najbardziej :cool1:

Opublikowano

Hulkenberg - Rosberg jak najbardziej :cool1:

To jak już tak sobie "dywagujemy", to podaję moje osobiste zestawienie aktualnie najlepszych kierowców w stawce.

Ciekaw jestem Waszych opinii i Waszych typowań:

1. Fernando Alonso / Scuderia Ferrari

2. Robert Kubica / Renault

3. Lewis Hamilton / McLaren Mercedes

4. Felipe Massa / Scuderia Ferrari

5. Sebastian Vettel / RBR Renault

6. Mark Webber / RBR Renault

7. Nico Rosberg / Mercedes GP

8. Jenson Button / McLaren Mercedes

9. Nico Hulkenberg / Williams-Cosworth

10. Kamui Kobayashi / BMW Sauber-Ferrari

11. Michael Schumaher / Mercedes GP

12. Adrian Sutil / Force India-Mercedes

13. Rubens Barrichello / Williams-Cosworth

14. Jaime Alguersuari / Scuderia Toro Rosso-Ferrari

... i reszta :D

Aha, zapomniałem:

Gdyby jeździł w tym sezonie, to byłby na miejscu drugim, zaraz za Fernando: Kimi Raikkonen :D

Opublikowano

Robert pierwszy - wg mnie najmniej błędów w tym sezonie

i tak, jestem stronniczy :decayed:

Opublikowano

Felipe Massa za wysoko :mysli: wg mnie poniżej pierwszej piątki

Opublikowano

Felipe Massa za wysoko :mysli: wg mnie poniżej pierwszej piątki

Pamiętaj, że w 2008 był przez 20 sekund Mistrzem Świata :>

Felipe jest szybki i nie popełnia błędów. Czasem brakuje mu woli walki, ale jeśli jedzie w czołówce - jedzie konsekwentnie swoje i nie daje się wyprzedzić i odebrać sobie pewnych punktów.

Myślę, że jego słabsza forma w tym sezonie wynika z dwóch rzeczy: świadomości, że zespół stawia na Fernando oraz urazu psychicznego, jaki pozostał mu po zeszłorocznym wypadku ze sprężyną z Browna GP Rubensa.

Nie zmienia to jednak faktu, że na przestrzeni ostatnich kilku lat to jeden z wyróżniających się kierowców.

Opublikowano

Felipe jest szybki i nie popełnia błędów.

kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku :decayed:

Opublikowano

kiedy to było, jak wyjebało go z toru chyba z 6 razy ? Jakiś deszczowy wyścig w zeszłym roku :decayed:

Na deszcz nie ma mocnych ( tegoroczna Korea na przykład czy Silverstone sprzed 3 lat, gdy i nasz Robcio popłynął w żwirek).

Opublikowano

Na deszcz nie ma mocnych ( tegoroczna Korea na przykład czy Silverstone sprzed 3 lat, gdy i nasz Robcio popłynął w żwirek).

owszem Robcio wyleciał

a masa wyleciał 6 razy

to tak a propo twojego podniecania się tym gosciem...

Opublikowano

Massa i Rosberg są tak blisko Roberta tylko ze względu na wpadki techniczne renault: zepsute pompy, urwane ośki, niedokręcone koła oraz brak kanału F przez większość sezonu. Inaczej Kubica walczyłby o 5 miejsce z Buttonem

Opublikowano

owszem Robcio wyleciał

a masa wyleciał 6 razy

Ale to Massa ma zdecydowanie lepszy dorobek w swojej karierze. Fakt, że jeździ dłużej.

Masz swoje zdanie, ja mam swoje.

to tak a propo twojego podniecania się tym gosciem...

Tak a propo podniecać to mnie może, ale jakaś fajna dupencja. Mylisz pojęcia.

Opublikowano

Massa i Rosberg są tak blisko Roberta tylko ze względu na wpadki techniczne renault: zepsute pompy, urwane ośki, niedokręcone koła oraz brak kanału F przez większość sezonu. Inaczej Kubica walczyłby o 5 miejsce z Buttonem

taaa dobrze że Rosbergowi na węgrzech koło w pitstopie nie odpało

i w japonii w trakcie wyścigu

i w koreii webberowi nie zapomniało sie o hamulcach stając na drodze rosberga

no ale przeciez tylko Robert ma pecha :gwizdanie:

gdyby od wyscigu w barcelonie ewidentnie nie rozwijano bolidu pod Schumachera, to Rosberg byłby wyżej i od Roberta i od Massy i nawet Buttona, bo jest zwyczajnie od niego szybszy, a bolidy Mercedesa i McLarena na początku sezonu były bardzo porównywalne

KAŻDY kierowca w stawce miał w niektórych wyścigach pecha, i pisanie, że gdyby nie pech Robert walczyły o 5-te miejsce z Buttonem, to jakieś pobożne życzenia fanatyków Roberta

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie zawiodłes mnie, nie spodziewałem się niczego więcej po twoim poście :>