Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

formula.jpg

a widzieliscie jak jednemu ze stewartow cos wybuchlo kolo nogi gdy gasili pojazd?

dostal odlamkiem bolidu i zaczal kustykac?

Tru, ja widziałem ten moment.

Ale jeszcze lepszy był wyjazd Vettela z alei serwisowej, kurde, mało brakowało, żeby się w ten ściągany bolid Heidfelda wpierdzielił.

Swoją drogą - co za kretynizm, żeby wciągać go tyłem przez wyjazd z alei serwisowej :no: :no: :no:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 09:28_________________________________________________

szkoda buttona ze ostatnich dwóch wyscigów nie ukonczył i nie mial punktów[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 16:04_________________________________________________a vettel pokazał ze daje rade i raczej nikt mu w tym sezonie zwyciestwa nie wyrwie

Bardziej to inżynierowie McLaren'a dali d*py :cool1: :cool1: :cool1:

Gdyby nie błąd ze zmianami ogumienia Hamilton dojechałby pierwszy z palcem.

Vettel jest dobry, ale 70% jego sukcesów to bolid i perfekcyjne okrążenia w Q3 dające mu P1 prawie w każdym wyścigu. A Hamilton to prawdziwy wojownik. Tyle pitstopów, kara "line thru" i jeszcze skubaniec dojechał czwarty :good:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 309,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

formula.jpg

a widzieliscie jak jednemu ze stewartow cos wybuchlo kolo nogi gdy gasili pojazd?

dostal odlamkiem bolidu i zaczal kustykac?

Tru, ja widziałem ten moment.

Ale jeszcze lepszy był wyjazd Vettela z alei serwisowej, kurde, mało brakowało, żeby się w ten ściągany bolid Heidfelda wpierdzielił.

Swoją drogą - co za kretynizm, żeby wciągać go tyłem przez wyjazd z alei serwisowej :no: :no: :no:

to bylo nieodpowiedzialne

przeciez wiadomo, ze po minieciu krechy w pit lane kolesie grzeja juz na maksa

powinien byc SC

Opublikowano

mogą jeszcze zamknąć PIT LANE i tak powinni byli zrobić

Opublikowano

mogą jeszcze zamknąć PIT LANE i tak powinni byli zrobić

W takich sytuacjach zawsze ściągają dźwig i przenoszą uszkodzony bolid ponad bandą.

W tym wypadku chyba ktoś "odpowiedzialnie" zadecydował, że skoro są tuż obok alei serwisowej, to załatwią sprawę "na skróty".

Bardzo jestem ciekaw, jakby się to wszystko skończyło, gdyby wyjeżdżający już z pitlane na pełnej piź... Vettel przywalił w renówkę. :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Vettel by płakał to jest pewne :decayed:

Opublikowano

Vettel by płakał to jest pewne :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Z drugiej strony ma taką przewagę punktową nad Hamiltonem, Alonso i Webberem, że mógłby sobie pozwolic na małego "dzwona" :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Było widać, że gdy wyjeżdzał ostro odbił w lewo i odpuścił, a za chwile borowczyk powiedział coś w stylu ` no bolid heidfelda wcale nie przeszkodził vetelowi` :polew: :polew:

Opublikowano

Było widać, że gdy wyjeżdzał ostro odbił w lewo i odpuścił, a za chwile borowczyk powiedział coś w stylu ` no bolid heidfelda wcale nie przeszkodził vetelowi` :polew: :polew:

Jak już jesteśmy przy Borowczyku i Kochańskim, to po prostu wczorajszy komentarz w ich wykonaniu to była żenada :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Nie nadążali wcale za rozwojem wypadków, kiedy pokazano Hamiltona juz po wykręceniu bączka i za Buttonem, oni nadal twardo "komentowali", że Button jest 4 sekundy za Hamiltonem, mimo, że po wszystkich paskach na ekranie widac już było rozwój sytuacji jak na dłoni - i "nagle", po minucie chyba doznali olśnienia i Borowczyk z dramatyzmem w głosie wykrzyczał, że oto Lewis znalazł się "jakoś" z tyłu.

Takich wpadek mieli wczoraj jeszcze wiele (podawali czasy z d*py wzięte, że ktoś jest za kimś dwie, trzy sekundy z tyłu, a z informacji na ekranie oraz z samego obrazu wynikało, że siedzi mu już na ogonie i róznica w czasie to 0.2-0.3 sekundy itepe)

Opublikowano

Vettel jest dobry, ale 70% jego sukcesów to bolid i perfekcyjne okrążenia w Q3 dające mu P1 prawie w każdym wyścigu.

no bo to jest częścią każdego wyścigu-najpierw trening na torze-dopasowanie auta to charakterystyki toru,wzięcie pod uwagę warunków pogodowych,potem kwalifikacje i zapewnienie sobie jak najlepszej pozycji do startu-potem wyścig i tam jest już dużo rzeczy przesądzonych-to jest złożony cykl,a nie tylko jedna przejażdżka...nad tym wszystkim pracuje cała masa ludzi,ale widzi się tylko Vettela i jemu oddaje honory,a w gruncie rzeczy-to nie jest tylko jego zasługa-to samo z Hammiltonem-gdyby miał słabą ekipę i inżynierów-czy byłby 4? a Button 1? :cool1:
Opublikowano

Takich wpadek mieli wczoraj jeszcze wiele (podawali czasy z d*py wzięte, że ktoś jest za kimś dwie, trzy sekundy z tyłu, a z informacji na ekranie oraz z samego obrazu wynikało, że siedzi mu już na ogonie i róznica w czasie to 0.2-0.3 sekundy itepe)

Zgadzam się, też kilka takich wpadek zauważyłem w tym wyścigu.

Borowczyk to taki Szpakowski, dużo gada i czasem z d*py teksty ale przynajmniej robi tą "atmosferę" :decayed: :decayed: :decayed:

Wg. mnie najlepszym komentatorem motoryzacyjnym jest Grzegorz Gac, od 2000 do 2007 oglądałem każdy rajd z cyklu mistrzostw świata i jako były pilot rajdowy ś.p M. Bublewicza, zawsze dobrze się go słuchało bo ma chłop pojęcie o tym sporcie.

Ostatnio w Czerwcu 24h Le Mans w Eurosporcie z kolegami komentował.

Opublikowano

Mikolaj Sokol tez fajnie komentowal

Opublikowano

Mikolaj Sokol tez fajnie komentowal

:good:

ale to byly czasy, gdy komentatorzy siedzieli nad pit lane w biurach prasowych

to bylo takie "wiarygodne" wszystko

Opublikowano

Tak i dlatego już nie komentuje bo sie nie zgodził na komentowanie F1 z polski....

Opublikowano

chyba sie poplacze, jak zobacze Robusia w bolidzie

muszę Cie rozczarować - nie zobaczysz

Opublikowano

chyba sie poplacze, jak zobacze Robusia w bolidzie

muszę Cie rozczarować - nie zobaczysz

co za pesymista ....pojedzie bolidem i będzie wygrywać :naughty: