Fabian89 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam chciałbym szybko i króciutko zaprezentować swoje AUTKO Audi a4 b6 1.9 TDI Autko trafiło do mnie od płaczącego Niemca który był jedynym właścicielem (dlatego tak mocno płakał) Nabyłem go 09,2014r. wyposażenie: · 4 szyby w elektryce · lusterka elektryczne i podgrzewane · 8 poduch · podłokietnik przód/ tył · skrzynia 6-cio biegiwa · esp · klimatronik dwustrefowy · podgrzewane foteliki przód · pakiet oświetleniowy na nóżki + pakiecik led w klamkach ,podłokietniku ,popielniczce, na lewarek zmiany biegów itp. · kiera 3-ramienna · tempomat · halogeny · komputer pokładowy · pełen FIS · czujniki cofania i chyba to wszystko jeśli dobrze pamiętam. doszły hamulce mapa delikatna lotka na tylna klapę a tak wyglądała po zakupie na 15 ;-) Następnie doszły r17 na nowych Barumach 235/45 lato Z czasem doszły większe tarcze i zaciski na przód 320mm A na koniec żeby darmo tarcza się nie marnowały doszło delikatne mapowanie na 164 Hp i 362 Nm A co dalej hmm czas pokaże Pozdrawiam.
devey Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tył też zakuj w nowe kopyta tak dla równowagi :-) Pozwodzenia i bezawaryjności.
Fabian89 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Mam to na uwadze, na wiosne okucie będzie Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Fabian89
Rekomendowane odpowiedzi