lukkow2711 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam jestem tutaj nowy i od niedawna posiadam Audi a4 B5 1.9 tdi 110km moje pytanie jest następujące: Czy jest szansa by do mojej a4 b5 założyć fotele z b7 ? moje są trochę zmęczone i nie wygodne a mam dostęp z b7 w idealnym stanie. Pozdrawiam
Kwinto69 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam jestem tutaj nowy i od niedawna posiadam Audi a4 B5 1.9 tdi 110km moje pytanie jest następujące: Czy jest szansa by do mojej a4 b5 założyć fotele z b7 ? moje są trochę zmęczone i nie wygodne a mam dostęp z b7 w idealnym stanie. Pozdrawiam pewnie mocowania kiedyś widziałem podobny watek ze stołkami chyba z a6
sebidi Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wątek ze stołkami od a6 pochodzi odemnie b7 ma.fotele z szynami przykrecane do podłogi wiec w porównaniu do montażu zestawu z a6 c5 to raczej ciężka rzeźba cie czeka bo trzeba przerobić i przespawac całą podłogę i podorabiac mocowania do tych szyn
Vengazo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wątek ze stołkami od a6 pochodzi odemnie b7 ma.fotele z szynami przykrecane do podłogi wiec w porównaniu do montażu zestawu z a6 c5 to raczej ciężka rzeźba cie czeka bo trzeba przerobić i przespawac całą podłogę i podorabiac mocowania do tych szyn Aż tyle roboty ? Aż się odechciewa :/. Też myślałem,że bez większych problemów by się to udało :/
Rekomendowane odpowiedzi