Tyrath Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Przy skręcaniu, spod kierownicy wydobywa się śmieszne piszczenie, jakby myszka mi się tam zadomowiła.Wydaje mi się, że dźwięk jest podobny do dźwięku piszczącego łożyska i wydobywa się bezpośrednio spod kierownicy, słychać go tylko w środku samochodu. Piszczy delikatnie, ale bardzo mnie irytuje.Nie chcę rozbambulać całej kolumny w ten mróz w celach badawczych.Czy ktoś może podpowiedzieć mi cóż to piszczy?
misiek95 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 też to miałem. popryskaj jakimś smarem na krzyżak kolumny kierowniczej, przejdzie od razu
Tyrath Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 też to miałem. popryskaj jakimś smarem na krzyżak kolumny kierowniczej, przejdzie od razu Ahhh czyli krzyżak. Dzięki! I tak przy wymianie magla będę wymieniał krzyżak, więc nie muszę się o nic więcej martwić
Maras92 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Tez mam ten problem i takie pytania gdzie jest ten krzyzak? Trzeba zdejmowac kierownice? Jak sie ja zdejmuje? I czym przesmarowałeś?
misiek95 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Wystarczy zdjąć oslone plastikową pod kierownicą. Nie pamietam czym smarowalem, ale na pewno w szpraju
Tyrath Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 silikon w szpraju spasuje? Wczoraj popsikalem silikonowym i nic to nie dało
Rekomendowane odpowiedzi