danielsz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć, chciałbym się dowiedzieć, co to za progi mam na aucie? Zderzaki to wiem że z s4 ale te progi jakieś inne... Ktoś coś wie na ten temat? Na forum nie znalazłem (może słabo szukam) EDIT: Zapomniałem zdjęcia Edytowane 14 Stycznia 2016 przez danielsz
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Moge sie mylic ale te progi to chyba kaszana jak sku...syn.
jospethe Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 No to prawda. Progi to jakaś druciarska robota na zamówienie.
danielsz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 No cóż, pozostało czekać na przypływ gotówki i szukać progów z s-ki. Dzięki za pomoc
Fenrir Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Moim zdaniem i tak wyglądają lepiej niż jakieś shity z laminatu w wymyślnych kształtach a'la NFS. Np. takie: A robota to pewnie jakiegoś blacharza bo kupić takich raczej się nie da. A co sądzicie o tych progach: http://allegro.pl/spojlery-progi-audi-rs4-b5-s-line-s4-super-jakosc-i5898182577.html Wzór niby RS4 ale ciekawe ile przeróbek to wymaga i jaka jakość wykonania.
Norbert91 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie ma zdjęcia osobno tych progów a na na aucie jak są spasowane to nie wiadomo ile przy nich pracy może być.
danielsz Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 UWAGA UWAGA! Dokopałem się dzisiaj do dokumentów auta i znalazłem papiery wskazujące na to, że wcześniej (od ok. 2001) gościł na mojej Audicy pakiet ST1 i to z niego pochodzą progi, a zderzaki zostały wymienione na S4 później. Jako że google nie pokazało mi zbyt wiele to mogę jutro porobić zdjęcia tych dokumentów, są tam rozrysowane szablony tego pakietu. Oczywiście jak chcecie.
Fenrir Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Możesz dać ale to pewnie jakieś laminaty, żadne markowe progi.
danielsz Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Nawet jeśli to laminat, to przy takiej dokumentacji wygląda to poważnie https://drive.google.com/folderview?id=0B3tPiCikrGIrMThfalFRLWFJQzQ&usp=sharing Przy okazji dowiedziałem się, że wcześniej Audi jeździło na gwincie może za jakiś czas wrócimy do tego
greg2505 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 tu masz trochę ST1 http://www.sturny-tuning.com/categorie/P29756-KITS_CARROSSERIE-Kits_Carrosserie/
Matek Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Daniel zle to wedlug mnie nie wyglada jesli chodzi o te progi.. : )
danielsz Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Nie wygląda źle, ale trochę odstają od bryły auta. Na razie zostają, mam inne wydatki i dość ograniczony budżet.
Rekomendowane odpowiedzi