mrozek90 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam, chciałym zapytać odnośnie chłodnicy (silnika lub klimy?) gdyż z nowym pasem przednim dostałem chłodnice która ma 4 przewody. W starym miałem wyjścia na 2 grube przewody - w nowym też one są lecz dodatkowo po prawej stronie są 2: jeden na górze, drugi na dole i przykręcone tak jak przewody do chłodnicy klimatyzacji i w gruncie rzeczy tak też wyglądające. A może to chłodnica klimy ma 4? Nic nie widać bo te miejsce jest zasłonięte przez plastikową osłonę. Wiem tyle, że te dwa przewody są w chłodnicy połączone, gdyż dmuchając w jeden powietrze ucieka drugim i nigdzie indziej. Dodam, że orygnalny pas miał 1 wentylator + przesłonki a ten ma dwa. Oba bez wiskozy - silnik 1.8 BFB Wie ktoś coś na ten temat? Zaślepić je i olać?
majkel_majki Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 To jest chłodnica ze zintegrowaną chłodnicą oleju przekładniowego,montowali ją w quattro i wersjach z automatem ale możesz śmiało zaślepić i jeździć.
Rekomendowane odpowiedzi